Eazy Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolejna propozycja na wypad, żeby się przed świętami odstresować ;-) 03.12.2011 ja nie dam rady a 17.12.2011 to już chyba za blisko świąt, więc pomyślałem, że 10.12.2011 będzie optymalny (jeżeli nie będzie zlotu u Prawego ale na razie 90% głosowało na styczeń). Tak więc proponuję sobotę 10.12.2011. Trasa jak zwykle będzie znana na kilka dni przed wyjazdem. Nie mam jeszcze potwierdzenia, czy w tym terminie na 100% będzie ale wrzucam temat za wczasu. Będę aktualizować w miarę napływu informacji ;-) Fajnie by było po deszczu / w śniegu ale co by nie było ja będę i tak - wszyscy chętni mile widziani :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli u Prawego będzie w styczniu, to ja się piszę do Ciebie. I tu malutka uwaga: DWOMA samochodami :-) . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli u Prawego będzie w styczniu, to ja się piszę do Ciebie. I tu malutka uwaga: DWOMA samochodami :-) . Namówiłeś żonę? :-D 1. Eazy 2. Misiek69 3. Misiek69 drugie auto 4. ... Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 No! Powiedziała, ze na taką lajtową przejażdżkę, to pojedzie. Porozmawiaj z Twoją Piękniejszą połową, to może pojadą razem. Będziemy mieć "żeński team" Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 No! Powiedziała, ze na taką lajtową przejażdżkę, to pojedzie. Porozmawiaj z Twoją Piękniejszą połową, to może pojadą razem. Będziemy mieć "żeński team" A skąd ja takiego dobrego pilota wezmę? :mrgreen: Kosa mi przed chwilą odpisał, że 10.12.2011 jest włóczęga ale trasa standardowo będzie znana dopiero na kilka dni wcześniej :-) 1. Eazy 2. Misiek69 3. Lepsza połówka Miśka69 :-P 4. ... No panowie (i panie :mrgreen: ) dopisywać się ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dopiszcie i mnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wstępna lista: 1. Eazy 2. Misiek69 3. Lepsza połówka Miśka69 :-P 4. Sebastian O. (nowym nabytkiem :mrgreen: ) 5. ... Śmiało, śmiało - bez krępacji :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi też się spodobało.....dopisuj :lol: P.S. Eazy - nabyłem w drodze kupna katapultę dla psa...a raczej suki...;o) teraz stoje, pije piwko a "suka" sama ogarnia bieganie....thx za pomysł :-D Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 P.S. Eazy - nabyłem w drodze kupna katapultę dla psa...a raczej suki...;o) teraz stoje, pije piwko a "suka" sama ogarnia bieganie....thx za pomysł :-D Spoko - w sumie to żona wynalazła w sieci ale mogę sobie zasługi przypisać skoro nie widzi :mrgreen: hehe ;-) Wstępna lista: 1. Eazy 2. Misiek69 3. Lepsza połówka Miśka69 :-P 4. Sebastian O. (nowym nabytkiem :mrgreen: ) 5. Przemo 6. ... [ Dodano: 2011-12-02, 09:16 ] No i co taka cisza? :-) Dopisywać się panowie ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 zanosi się, że tym razem już nie będzie tak sucho...i zarazem łatwo.... :twisted: Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ja zabieram kalosze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 zanosi się, że tym razem już nie będzie tak sucho...i zarazem łatwo.... :twisted: Mam taką nadzieję :mrgreen: Do weekendu jeszcze ma trochę popadać to będzie ciekawie :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tylko nie zakładajcie czasem zimówek na taki wypad. Mielenie kołami w błocie szybko je zniszczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mam już informację odnośnie trasy: Jedziemy w tę sobotę trasę nr 2 "Na wschód od Wisły". Bardzo fajna i malownicza. Po drodze żwirownia duża w Kołbieli (nieoficjalnie i poza trasą). Tutaj link do informacji o trasie: http://www.polskiebezdroza.pl/trasa2.html Godzinę i dokładne miejsce spotkania będę znał w czwartek popołudniu. Na tę chwilę mamy: 1. Eazy 2. Misiek69 3. Sebastian O. 4. Przemo 5. ... Wygląda na to, że będzie tylko 10% rabatu zamiast 20% (od 5 aut wzwyż) ale to nic :-) Najważniejsze, żeby trasa była ciekawa ;-) [ Dodano: 2011-12-08, 21:09 ] Spotykamy sie w sobotę, o godzinie 9 rano w Grill Barze "Spruch". Bar położony jest przy trasie nr 79 prowadzącej z Góry Kalwarii do Sandomierza. Z Góry Kalwarii należy na rondzie (skrzyżowanie dróg 50 i 79) pojechać w stronę Sandomierza (droga nr 79). Po 4 kilometrach, po prawej stronie będzie widoczny parking i drewniany budynek zajazdu. To nasze miejsce spotkania. W załączniku mapka. [ Dodano: 2011-12-09, 09:08 ] Panowie - pilnie potrzebuję ilość osób!!! Zgłosiłem nas w 6 osób. U mnie 2 osoby, u Przema 2 i po jednej u Seby i Miśka. Dajcie mi znać, czy się zgadza bo Kosa nie wie ile koszyków z prowiantem przygotować. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 potwierdzam 2 osobową załogę ;o) Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czyli chyba dobrze powiedziałem :-P 2 auta po 2 osoby i 2 auta po 1 osobie, chyba że Misiek jedzie z towarzystwem :-) W sumie 4 auta i 6 osób :-) Misiek - daj znać, czy będziesz mieć kogoś dodatkowo w aucie :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W sumie 4 auta i 6 osób :-) Tym razem weźcie choć jeden aparat... Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dziś wieczór będę wiedział na 100%, ale raczej jedziemy we dwóch z kumplem. Potwierdzę jeszcze wieczorem. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja tez potwierdzam ze jadę sam, jak ktoś chętny to zapraszam, po ognisku jadę do Sochaczewa do rodzinki. P.s Zabieram Go pro hero i aparat ;-) Może znowu sklecimy jakiś filmik :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobra - zgłosiłem 7 osób :-) Najwyżej przytulę 'nadprogramowy' koszyk :lol: Do zobaczenia jutro rano :-D Myślę, że będzie ciekawiej 'na mokro' :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bierz jakaś awionetke, spowrotem cię odwioze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kurde troszkę daleko na to Mazowsze, a może by tak jakąś Śląską włóczęgę nakręcić bo tak widzę że troszkę chętnych by sie znalazło. A okolice mamy naprawdę świetne. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kurde troszkę daleko na to Mazowsze, a może by tak jakąś Śląską włóczęgę nakręcić bo tak widzę że troszkę chętnych by sie znalazło. A okolice mamy naprawdę świetne. No to organizuj Krzysiu ... :-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No i masz wiedziałem ze tak sie skończy. Najpierw musiał bym sie wybrać na Mazowsze zobaczyć jak to jest zorganizowane, troszkę popatrzeć i jak troszkę czasu sie znajdzie coś zdziałać. Najtrudniej chyba będzie zorganizować pozwolenia a chronicznie nie trawie urzędów. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_1986 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 czekam na fotki i filmiki z włóczęgi :-> Cytuj zwolennik eFa150 [2004+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi