Wojtek_1986 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 od paru miesięcy czytam sobie to forum i postanowiłem się zalogować. Niestety nie mam pickupa i chyba nigdy nie będe miał. Mój jedyny kontakt z farmerowozem to przejechanie ok 2km navarą d40 [myślałem że pickupy są mniej wygodne] :-P . Wg mnie najlepsze pick upy produkuje ford, bardzo mi się podobają eFki 150 od 2005 do teraz :-o . Chociaż nowe ramy też niszczą mi mózg. Pozdrawiam!!! :raca: Cytuj zwolennik eFa150 [2004+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witamy, i pamietaj bez marzeń sie nic nie spełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witamy - nigdy nie mów nigdy ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam ziomala! Nigdy nic nie wiadomo, a kto raz spróbował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wg mnie najlepsze pick upy produkuje ford Ulegasz złudzeniom, to Ci się tak tylko wydaje, ale niebawem po dokładniejszej analizie dojdziesz do prawdziwych wniosków. :twisted: :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_1986 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 no madrego to i dobrze posluchac chyba od Twojego efa to się zaczeło, mam nadzieje że kiedyś będzie mi dane zobaczyć go na żywo, oczywiście śledze wszytkie filmy na yt i czekam na więcej. Wg mnie najlepsze pick upy produkuje ford Ulegasz złudzeniom, to Ci się tak tylko wydaje, ale niebawem po dokładniejszej analizie dojdziesz do prawdziwych wniosków. Nie bijcie :D napisałem że nowe ramy są spoko, starsze w sumie też tylko, nie podoba mi się deska bez połączenia z tunelem środkowym ;D Cytuj zwolennik eFa150 [2004+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 loozik, lubimy wszystkie auta pod warunkiem, że są to Ramy ... :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 loozik, lubimy wszystkie auta pod warunkiem, że są to Ramy ... tak w kwesti formalnej - pickup z niebieskim jajem na grilu to nie RAM ale FORD!!! :twisted: Pisanka na grillu to na Wielkanoc chyba ... :kasztan: fakt to nie Ram. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 loozik, lubimy wszystkie auta pod warunkiem, że są to Ramy ... tak w kwesti formalnej - pickup z niebieskim jajem na grilu to nie RAM ale FORD!!! :twisted: Pisanka na grillu to na Wielkanoc chyba ... :kasztan: fakt to nie Ram. NO!!! wiec majac na mysli FORD-a mow ze to FORD a nie RAM ;-) :twisted: gdzie dwóch się bije, tam wygrywa... TUNDRA :twisted: no i tundra ma na grillu... no właśnie? co to jest? :lol: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Tundra co ma na grillu? Lepiej wytłumacz nam czemu nie Tajga? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi