kucaro Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam Chciałbym ostrzec wszystkich znajomych i nieznajomych przed Wykonawcą jakim jest firma BRUKDAR Dariusz Jedynak zajmującą sie układaniem kostki i bruku z kamienia.(08-440 Pilawa, Wygoda 8) Zamówione prace zostały wykonane na poziomie ok 10-15% całości,a potem Wykonawca wziął dużą zaliczkę i rozpłynął się 'we mgle' razem z kluczykami do mojego garażu. I tak już to trwa ponad 3 tygodnie. Wszelkie próby kontaktu czy wreszcie umówienia sie na spotkanie (jak już wytrzeźwiał) na terenie budowy zakończyły się fiaskiem. Do wczoraj. Wczoraj rano w godzinach 5-6 rano prawdopodobnie Wykonawca próbował zabrać swój sprzęt budowlany z mojego garazu (oczywiście bez mojej obecności).Niestety spłoszył go sąsiad. Szkoda tylko, że nie chce zwrócić otrzymanej ode mnie zaliczki. Nie będe się rozpisywał, resztę można doczytać 'między wierszami'. Chciałbym oszczędzić innym podobnych nieprzyjemności i mocno nie polecam tej firmy, a mnie prawdopodobnie pozostaje tylko wstąpić na drogę sądową o czym Wykonawca został już poinformowany stosownym pismem. Ja jestem pewien jednego - z tym Panem, wiecej nie będe współpracował. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi