Skocz do zawartości

to jak - pomozecie? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha, fajny ktoś komentarz napisał "błagam, przecież temu autu nic nie brakuje" :D napisał rozpaczony właściciel pordzewiałego plaskacza : D

Opublikowano

to ja też przepraszam za off-topic ....

Możemy się zgadać : ) -- http://www.facebook.com/pages/Pickupklubpl/254982567886454

Jeśli pany adminy nie mają nic przeciwko, to możemy po prostu się wszyscy znaleźć przez ten fanpage czy jak to się tam nazywa : ) !

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

Przepraszam, mam konto na FB, ale zapomniałem o tym, bo nie korzystam z FB, a konto założyłem, bo ktoś mnie też prosił o jakąś przysługę tego formatu i się zarejestrowałem, ale jest mi całkowicie zbędne. Zagłosowałem Mario. :-D

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

sorry mario, ale ja też nie mam konta na fb, nie mam też na naszej klasie i na innych pierdołach. i jest mi z tym dobrze 8-)

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano

Facebook to pochłaniacz czasu w jesienno-zimowe wieczory, mimo wszystko jest to jakaś forma kontaktu ze znajomymi, zwłaszcza jeśli porozsiewani są po całym świecie. Właśnie dlatego mam facebook'a:) A to, że pickuoklub.pl też na nim jest, zapewne prędzej czy pózniej by to i tak nastąpiło :).

Ram 5.7 hemi TRX4 2006

Opublikowano

Jak to co? Rzucą ci go na glebę na gwincie i 25'' chromowane fele :mrgreen: Zamiast wyciągarki będzie projektor do filmów a kompresor zamienią na kostkarkę do lodu do drinków z lodówki co ją będziesz miał zamiast fotela pasażera :mrgreen:

It's nice to be important but it's more important to be nice :)

www.grokker.pl

www.bostikpolska.pl

.

Opublikowano
jak sobie ogladnalem polska edycje na YT, to tak sie zastanawiam co oni moga wymyslec z moim eFem... :roll: bo kuchenki gazowej na pace to ja nie potrzebuje... ;-)

Stwierdzą, że ktoś Ci auto popsuł i zrobią z niego pachnącego pięknego STOCK'a :kasztan:

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui