Eazy Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak w temacie :-) Proponuję kolejną 'włóczęgę'. Myślę, że miesiąc wyprzedzenia będzie ok. Może spadnie śnieg do tego czasu :-) Tak jak poprzednio - proszę dopisywać się do listy (na ten moment wstępnie). Jak będzie 5 aut to mamy 20% zniżki. 2-3 auta 10%. 1. Eazy 2. ... Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 1. Eazy 2. Drug ... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm ... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 [ Dodano: 2011-10-25, 20:06 ] Proszę o zmianę terminu spotkania na tydzień w przód, lub w tył (wolałbym w przód, lecz nie pogardzę też w tył), Przypomniało mi się że w tym czasie mamy Andrzejki Klubu Kompas, więc będę nieobecny. Mam takie wrażenie, że nie tylko ja nie dam rady w tym czasie ;-) Pozdrówka Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Możemy spróbować 19.11.2011. Czy ta data będzie lepsza? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 każda data jest dobra dla mnie o ile jest to niedziela. ew najbliższy poniedziałek, zwłaszcza, że w weekend jestem w Łodzi. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ja się piszę, ważne żeby była to sobota, bądz niedziela. Impreza jest jednodniowa??. Muszę zaplanować dzień, mam do was trochę drogi :) W każdym bądz razie deklaruje swoją obecność w sobotę. Może ktoś z moich stron też się wybierze ?? Np Dejwitt ??? Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Włóczęgi są niestety tylko w soboty. Jest to jednodniowa impreza - start rano około 9-10 i koniec na ognisku około 15-18 (zależy od długości trasy). To jak? Zmieniamy w takim razie na 19.11.2011? EDIT: Proszę moderatora o zmianę w temacie postu bo ja nie mam jak :-) Proszę też dopisywać się wstępnie do listy: 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 5. ...? WójtRybnik - dopisać? ;-) Pit373? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dopisać :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 5. WójtRybnik 6. ...? NEEEEXT!!! ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Wojt Rybnik, od Wojtka :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Wojt Rybnik, od Wojtka :) Przepraszam :oops: tak mi się jakoś... :mrgreen: 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 5. WojtRybnik 6. ...? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mi pasi. Potwierdzam obecność. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Do włóczęgi zostały 3 tygodnie - nie krępować się, dopisywać się do listy, dopisywać :-) 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 5. WojtRybnik 6. ...? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Koledzy, zlot nadal aktualny ?? Cena i miejsce spotkania pozostają takie same jak na ostatnim zlocie. Mam do Was trochę kilometrów, muszę więc zaplanować wyjazd z wyprzedzeniem. Czy jest możliwość żeby jechał ze mną mój kolega G klasą ???. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ostatnio była jedna Gelenda, więc nie wydaje mi się, żeby teraz miał być jakiś problem. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W sile kupa ... albo odwrotnie :shock: :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W sile kupa ... albo odwrotnie :shock: :-P W kupie cieplej ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Koledzy, zlot nadal aktualny ?? Cena i miejsce spotkania pozostają takie same jak na ostatnim zlocie. Mam do Was trochę kilometrów, muszę więc zaplanować wyjazd z wyprzedzeniem. Czy jest możliwość żeby jechał ze mną mój kolega G klasą ???. Ceny mamy -20% (ostatnio było -10%) od cennika, czyli dla dwuosobowej załogi 220zł - 20%. Dodatkowe osoby i dzieci tak samo -20%. Oczywiście -20% jeżeli będzie minimum 5 aut ale wygląda na to, że będzie :-) Kolega z G klasą jak najbardziej będzie mile widziany :-) Nie wiem tylko, czy załapie się na zniżki z pickupklub :mrgreen: żartuje oczywiście ;-) Jak kolega Ci potwierdzi to po prostu dopisz go do listy. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 4 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Weźmiemy szlifierke i zrobimy Pickupa z tej Gelendy i będzie w klubie , no :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Koledzy, zlot nadal aktualny ?? Cena i miejsce spotkania pozostają takie same jak na ostatnim zlocie. Mam do Was trochę kilometrów, muszę więc zaplanować wyjazd z wyprzedzeniem. Czy jest możliwość żeby jechał ze mną mój kolega G klasą ???. Może być kolega z G klasą i nawet koleżanki z G punktami. ;-) Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Jak ogarnie skrzynie tez przybede na jeden wieczor :) mozecie mnie zapisac do listy z zapytajnikiem :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 przybede na jeden wieczor :)ale to sie w ciagu dnia smiga... 8-) no to postaram sie byc na rano :P, tylko skrzenie musze uruchomic :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 No to mamy na tą chwilę: 1. Eazy 2. Drug 3. AdAm 4. Misiek69 5. WojtRybnik 6. G-Klasa (do potwierdzenia) 7. dejwitt (do potwierdzenia) Dejwitt - to jednodniowa impreza :-) Rano wyjazd, cały dzień 'włóczenia' się po bezdrożach i na koniec ognicho, kiełbasa i piwko (dla tych co mogą ;-) ). Ostatnio startowaliśmy około 9:30 i w domu byłem chyba około 20 (gdybyśmy się w lesie po ciemku nie zgubili to byłbym wcześniej :kasztan: ) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 dobra przybede jak mnie żaden rak nei zeżre, ani żaden pepik wściekły nei rozjedzie w czecha :), mam nadzieje ze skrzynia da rade jak nawet jej nei zdarze zrobic, w sumie to tylko elektrozawor. Dokładnie gdzie to będzie i ile mniej więcej km z Żor? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi