lenin Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Zapraszamy na Mazury, do Olecka dawniej zwanego Margrabowa. Impreza terenowo-turystyczno - integracyjna, bez ciśnienia i podziału na klasy, dedykowana wszystkim posiadaczom samochodów terenowych. Nasza bazą będzie hotel OLECKO *** skąd wyruszymy na offrołdowe zwiedzanie Mazur, jest to kraina o niezwykle ciekawej historii i zapierającym dech w piersiach krajobrazie. Trasa jest wspólna dla wszystkich, bez pieczątek, prób i rywalizacji. Pokonujemy ją samodzielnie lub w grupach. Wiedzie ona drogami środ polnymi i leśnymi, duktami nieczynnej linii kolejowej, oraz przez teren gdzie nie ma drogi. Na trasie wiele ciekawych miejsc, zabytków i budowli, zaznaczonych i opisanych w nawigacji. Więcej na www.offroad.mazury.pl Niebawem nowe info. Cytuj www.offroad.mazury.pl
drug Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Nasza bazą będzie hotel OLECKO *** z kąt wyruszymy na offrołdowe zwiedzanie Mazur Jesteś blisko rekordu pośród błędów ortograficznych. W wyrazie czteroliterowym zrobiłeś trzy błędy. :pala: , ale zawsze mogłeś napisać "z kond" czyli nie jest źle ;-) Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
lenin Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 No ładnie, moja przeglądarka twierdzi że tak ma być :-| Inaczej wali mi na czerwono. A ja dyslektyk jezdem :-/ Cytuj www.offroad.mazury.pl
drug Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 No to Cie tłumaczy troszeczkę, a ten wyraz piszemy "skąd", a przeglądarki nie wiedzą co autor chciał napisać i pewnie podsunęła Ci kąt np. geometryczny. :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
lenin Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Zaraz poprawie :-D [ Dodano: 2011-11-07, 19:57 ] Jak powiedział tak i zrobił :)21 foty z trasy : http://offroad.mazury.pl/...leria&Itemid=65 :git: Jutro będą foty z odcinków mniej turystycznych :)21 Cytuj www.offroad.mazury.pl
Rekomendowane odpowiedzi