Jonko Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam! Spaliły mi się dwie żaróweczki/ledy (nie wiem co tam siedzi) w liczniku, chcę wyjąć licznik i wymienić spalone lampki, wybaczcie za banalne pytanie ale jestem antytalentem do rozkręcania plastikowych elementów, zwykle posłużyłbym się młotkiem a nie chcę czegoś spieprzyć, jak demontuje się licznik w RAMie III gen przed liftem, ktoś już może majstrował oraz gdzie dostanę takie lampki, są to jakieś nietypowe z innym wejściem czy dostanę takie coś w najbliższym elektronicznym sklepie, czy też dać do elektryka i niech sam majstruje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pewnie się demontuje tak jak i po lifcie w ramie...sciagasz plastyki gorne(podszybia) i licznik siedzi na 2 albo 4 srubach i to wszystko. Odpinasz kostki i wyciągasz cala deskę rozdzielczą, żarówki kupisz w pierwszym lepszym elektronicznym bądź w sklepie samochodowym, to są takie małe 2W żaróweczki :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 w moim wymienialem juz 2 x , po kolejnym przepaleniu dalem sobie na wstrzymanie ;-) mozna zastapic diodowymi Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi