Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Panowie mieszkam na wsi gdzie nie mam dostępu do sieci telefonicznej (po kablu) mam obecnie Orange i chodzi bardzo wolno, sprawdzalem tez plusa i tez tylko najwolniejsza prędkość, forum sobie przeglądne ale filmu z YouTube już nie. Czy znacie jakieś alternatywny i sprawdzony dostęp do internetu? Jakiś satelitarny czy cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Cyfrowy Polsat wprowadza internet LTE http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/technologia-lte.cp Tutaj mapa zasięgu: http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/mapa-zasiegu.cp Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 sprawdź gdzie jest nadajnik BTS, jak niedaleko to zainwestuj w antenę kierunkową i router: http://allegro.pl/router-na-karte-sim-3g-4g-umts-gsm-antena-17dbi-5m-i1863713678.html mapa: http://mapa.btsearch.pl/ Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Pit dobrze podpowiada, a jaki masz modem? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Obecnie mam modem - router Orange z 4 antenkami , ale leży on na parapecie, może wystarczy dokupić taka kierunkowa antenę jak z linku od pit373 i założyć gdzieś na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 może wystarczy dokupić taka kierunkowa antenę jak z linku od pit373 i założyć gdzieś na dach? Dokładnie, ale jaki jest model tego modemu? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Model MV410R, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Twój ruter obsługuje częstotliwość 450Mhz, więc taką antenę możesz zakupić. Anteny 900Mhz prawdopodobnie nie beda działały.Więc albo zakupisz zestaw ten co proponował Pit,albo samą antenę http://allegro.pl/extra-antena-cdma-5m-axesstel-mv410-freedom-450mhz-i1846764806.html Ja bym wybrał zakup całego zestawu Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dzięki za linki , jutro je sprawdze w pracy bo teraz to już nie mam cierpliwości czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dzięki za linki , jutro je sprawdze w pracy bo teraz to już nie mam cierpliwości czekać. PW PW Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Wszystko fajnie ale choćbyście mieli nawet router z NASA, a antenę z kosmodromu Bajkonur to jeśli najbliższy BTS oferuje jedynie EDGE to szału nie będzie... Mam ten sam problem:/ Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kupiłem antenę, zdam relacje w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Chodzi bardzo ładnie, z pomarańczowego zrobiło się zielone na sygnale, w/g testu prędkości mam 2 megabity czy jak to się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No to 'piknie panocku' :-) Grunt, że działa jak instrukcja przewidziała ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Chodzi bardzo ładnie, z pomarańczowego zrobiło się zielone na sygnale, w/g testu prędkości mam 2 megabity czy jak to się pisze. Jaką antenę kupiłeś? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 To cudo http://allegro.pl/super-mocna-antena-cdma-10m-axesstel-mv410-freedom-i1861265063.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi