BartekF150KR Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Szanowni! Dziwny objaw, właściwie tylko dzwiekowy. Dzieje sie to nie zawsze a jak się dzieje to zazwyczaj jest związane z przyspieszaniem i czasami z wertepami. wtedy przez kilka sekund cos mi brzeczy. z przodu, bardziej z lewej strony. brzeczy i na gazie i na benzynie a dochodzi z okolic parownika ktory jest tam zamatowany. dziwek jest taki jak by łańcuszek ocierał o blaszkę???? :shock: Albo kamyki latały w metalowym wiadrze??? Jeżdże i czekam az coś się rozwali???? Do kogo z tym pojechać, macie jakiś pomysł co to moze być??? Spać mi to nie daje siek: Mimo że może to wyglada banalnie dla mnie jest mega problemem dzieki jak ktoś się zainteresuje bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Polecam DARECKI serwis. Namiary masz w strefie serwisowej w polecanych warsztatach. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W trakcie jazdy, bardzo rzadko nagle słyszę taki chrobot, szelest jak by blaszka o szprychy w kole rowerowym:-) Jak się zatrzymam i zmienię napęd na 4 i przejadę kawałek i to przestaje. Potem znowu włączam na 2 i tez już tego nie ma aż się nagle pojawia. no i znowu robię to samo i przestaje? Co to kurcze możne być???? Dzięki za góry za informacje :-) Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miałem taki problem po jeździe w piachu. Miałem kilka kamieni wewnątrz osłony wyjścia tylnego wału ze skrzyni. Co jakiś czas kamień się napatoczył między wał a tą osłonę i metaliczny brzdęk... Wtargałem się pod auto, przedmuchałem kompresorem i cisza. Oczywiście nie wiem jak to wygląda w eFie ale warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 kurcz, na moje oko to coś albo z jakimś elektrycznym przełącznikiem albo cos mechanicznego. Kwestei piachu czy innych zabrudzen chyba wykluczam. Ale dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 moze byc piasta z lozyskiem, moze byc sprzeglo napedu... jedz pomalu do przodu tak bys slyszal te dzwieki, zalacz wtedy 4H i zdaj relacje co sie dzieje... powinno ucichnac... tak po włączeniu napędu ucichło Co to moze być? Czy to poważna sprawa? Jak to naparwic i gdzie? Czy mustang jest godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dzięki za info. Czy to droga część jest? Jak to się po angielsku nazywa i gdzie to kupić. Jakaś podpowiedź???? :-) Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dzięki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi