Eazy Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Mam problem - nagrałem dzisiaj krótki filmik aparatem fotograficznym (dźwięk wydechu zanim założyliśmy tłumik) i nie mogę go odtworzyć :-( Aparat wywala błąd karty przy próbie otwarcia pliku a programy do odtwarzania pokazują, że plik jest uszkodzony. Czy jest na forum ktoś, kto potrafiłby przywrócić ten plik do stanu używalności? To jedyne nagranie 'straight pipe' jakie mam :-) EDIT: Chyba nic z tego nie będzie... pokazuje mi rozmiar pliku 0kb. Z drugiej strony Windows Live Movie Maker pokazuje, że plik ma 7s długości ale też 0kb. Ale wtopa - jedyne nagranie i do tego 'skaszanione' :roll: Jadę wyciąć puszkę do nowego nagrania :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
bigboy_kk Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 tak to jest jak sie ma kiepskie karty ;-) Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Eazy Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 San Disk Ultra II 1GB - do tej pory mnie nie zawodziła :-| Jak ją kupowałem (parę lat wstecz) to ciężko było o cokolwiek lepszego :-| Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
bigboy_kk Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 kurcze to dobra karta i z tego co wiem ma wieczysta gwarancje wiec mozesz sprobowac zareklamowac Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Eazy Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 kurcze to dobra karta i z tego co wiem ma wieczysta gwarancje wiec mozesz sprobowac zareklamowac Filmu mi to nie wróci ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Rekomendowane odpowiedzi