Datex Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam. Nazywam się Artur, lat 20 :-) Forum czytam już ładny kawałek czasu, jednak od niedawna stałem się posiadaczem pickupa japońskiej myśli technicznej - Nissan Pickup Navara D22 z 2004 roku i postanowiłem się przywitać. Autko z założenia w większości jeździ po asfalcie, jednak nie obce są mu wypady w teren :-) Auto skanowane w 2007 roku (przez wcześniejszego właściciela - mojego ojca) rozebrane na części pierwsze i zbudowane na nowej ramie. Dla zainteresowanych kilka zdjęć z prac https://picasaweb.google.com/Datexx/RemontNissana?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIOtovLO_5D0TA&feat=directlink Pozdrawiam :-) Cytuj
Misiek69 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witaj! Jestem pod wrażeniem kompleksowości remontu. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Eazy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam :witka: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Datex Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 MKmario, widziałem Twojego potworka nie raz ;) Piękna maszyna. Puki co nie planuje montażu wyciągarki bo cała kasa poszła na autko a jak wiadomo budżet studenta nie jest zbyt imponujący :) Jak bedę coś motać w tym kierunku to na pewno dam znać :) Jednak dziękuję bardzo za propozycję :) Cytuj
Quarter Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Powitać :raca: Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
drug Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Magdoc Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam. Podziwiam ludzi którzy sami sobie tak wyremontowywują :lol: Cytuj Jeep V8 WJ
Rekomendowane odpowiedzi