kucaro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Znalazłem fajny VIN dekoder dla Nissana. Co do katalogu części to mam pewne obiekcje - nie moge znaleźć jednej rurki , która właśnie mi pękła (od klimatyzacji). http://www.japancars.ru/cat/nissan/ słowa kluczowe: VIN, dekoder, decoder, Nissan, katalog, czesci Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Świetne :up: Już mi pomogło bo właśnie dłubię przy Navarze brata :-) Swoją drogą przyjaciele ze wschodu mają talent do takich stron. Jakby kto potrzebował to dysponuję podobną stroną do Subaru. Oczywiście również w cyrylicy :mrgreen: Jakiej rurki szukasz? Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 potrzebuje zakupic 'po taniości' PIPE FRONT COLLER HIGH, 92440, 92440-EB500 albo bede spawał, tylko że nie każdy chce na aucie spawać i dlatego dalej szukam. [ Dodano: 2011-08-05, 08:03 ] wlasciwie to własnie znalazlem w tym katalogu: http://www.japancars.ru/cat/nissan/index.php?x=DA1&cat=51&pn=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27&gi=E&sec=276 czesc o numerze: 92440, pekła mi zaraz przed 92499N Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A pytałeś już (tak dla orientacji) ile za to w serwisie krzyczą? Spawanie to chyba tylko TIGiem albo lutowanie... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 400 PLN za samą rurke siek: Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 400 PLN za samą rurke siek: No to faktycznie "po taniości"... W tej sytuacji chyba faktycznie warto spróbować pospawania albo szukać używki. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi