Bruum Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam! Za parę dni jadę nad nasze morze, okolice Dębki Białogóra i mam pytanie jak w temacie. Sama się nasuwa odpowiedź, że to pogoda barowa jest. Ale ten czas poświęcam dla rodziny bo w resztę roku to z czasem dla niej bywa krucho. Podpowiedzcie gdzie i po co uderzyć w rozsądnej odległości od w/w miejsca zakwaterowania. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
Bruum Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 po pierwsze w ciagu dnia masz i barowa pogode i plazowa, tak troche w kratke ostatnio jest ale caly czas bardzo cieploatrakcji masz duzo: GNIEWINO - wieza widokowa ŁEBA - wydmy STILO - latarnia morska PÓŁWYSEP HELSKI - sam w sobie jest atrakcja WEJHEROWO - troszke zabytkow no i w końcu JASTRZEBIA GORA - ja :twisted: Oprócz dwóch ostatnich punktów wszystko zaliczone. Zabytki może dla siedmiolatka jeszcze może średnio, chociaż z przewodnikiem ciekawie opowiadającym czemu nie. Ostatni punkt obowiązkowo, jestem winny :2piwo: :2piwo: :2piwo: Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
Rekomendowane odpowiedzi