Bruum Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam! Za parę dni jadę nad nasze morze, okolice Dębki Białogóra i mam pytanie jak w temacie. Sama się nasuwa odpowiedź, że to pogoda barowa jest. Ale ten czas poświęcam dla rodziny bo w resztę roku to z czasem dla niej bywa krucho. Podpowiedzcie gdzie i po co uderzyć w rozsądnej odległości od w/w miejsca zakwaterowania. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 po pierwsze w ciagu dnia masz i barowa pogode i plazowa, tak troche w kratke ostatnio jest ale caly czas bardzo cieploatrakcji masz duzo: GNIEWINO - wieza widokowa ŁEBA - wydmy STILO - latarnia morska PÓŁWYSEP HELSKI - sam w sobie jest atrakcja WEJHEROWO - troszke zabytkow no i w końcu JASTRZEBIA GORA - ja :twisted: Oprócz dwóch ostatnich punktów wszystko zaliczone. Zabytki może dla siedmiolatka jeszcze może średnio, chociaż z przewodnikiem ciekawie opowiadającym czemu nie. Ostatni punkt obowiązkowo, jestem winny :2piwo: :2piwo: :2piwo: Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi