kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/utrudnienia-na-wylotowkach-w-stolicy,1669869,3319 bedzie ciężko na drodze na Góra Kalwarię i Konstancin, większość ruchu pójdzie tutaj i przez Tarczyn. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ... a czemu przez Tarczyn? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 bo można przez Tarczyn jechać na Chodulipie i potem w prawo na Mszczonów. Ja tak często jeżdże, żeby ominąć korki piątkowe na trasie krakowskiej do Grójca. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No to zmienisz tylko trasę z 7 na 8 a 8-semka też wpada do Janek przed Raszynem więc nie widzę tu zadnego objazdu Raszyna jadąc do Warszawy, i jadąc z Warszawy sytuacja wygląda podobnie, no chyba, że masz na myśli wjazd do Wawy lub wyjazd z Wawy na południe przez Piaseczno i przejazd przez Tarczyn do 8-semki, ale dla Tarczyna wg. mnie będzie to niezauważalne, bo navi zawsze pcha automatycznie do trasy 50 przez Łoś, Prażmów i Grójec, a wczasowicze nie będą raczej studiować map papierowych, poza tym 8-semka jest tak rozkopana, że na piechotę poboczem szybciej tamtędy się przemieszcza podczas gdy 7-demka jest szeroka szybka i bez remontów. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a jak Ci wszyscy ludzie objadą Janki ? Ci ktorzy lecą na Wrocław, Łódź, Katowice ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No tak jak napisałem, pewnie przez Piaseczno, ale wątpliwe, że przez Tarczyn, bo Navi pcha przez Grójec, a i 8-semka jest całkiem rozkopana i w korkach w dni powszednie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Poza tym czas pokaże, nie ma się co licytować ;-) Mam nadzieję, że nie przez Tarczyn, ale nawet gdyby, to i tak to tylko jedna ulica przelotowa, a nie ścisłe centrum, więc zakorkowanie raczej nie grozi. :-P ... mam nadzieję :-? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi