kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/utrudnienia-na-wylotowkach-w-stolicy,1669869,3319 bedzie ciężko na drodze na Góra Kalwarię i Konstancin, większość ruchu pójdzie tutaj i przez Tarczyn. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 ... a czemu przez Tarczyn? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 bo można przez Tarczyn jechać na Chodulipie i potem w prawo na Mszczonów. Ja tak często jeżdże, żeby ominąć korki piątkowe na trasie krakowskiej do Grójca. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 No to zmienisz tylko trasę z 7 na 8 a 8-semka też wpada do Janek przed Raszynem więc nie widzę tu zadnego objazdu Raszyna jadąc do Warszawy, i jadąc z Warszawy sytuacja wygląda podobnie, no chyba, że masz na myśli wjazd do Wawy lub wyjazd z Wawy na południe przez Piaseczno i przejazd przez Tarczyn do 8-semki, ale dla Tarczyna wg. mnie będzie to niezauważalne, bo navi zawsze pcha automatycznie do trasy 50 przez Łoś, Prażmów i Grójec, a wczasowicze nie będą raczej studiować map papierowych, poza tym 8-semka jest tak rozkopana, że na piechotę poboczem szybciej tamtędy się przemieszcza podczas gdy 7-demka jest szeroka szybka i bez remontów. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
kucaro Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 a jak Ci wszyscy ludzie objadą Janki ? Ci ktorzy lecą na Wrocław, Łódź, Katowice ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 No tak jak napisałem, pewnie przez Piaseczno, ale wątpliwe, że przez Tarczyn, bo Navi pcha przez Grójec, a i 8-semka jest całkiem rozkopana i w korkach w dni powszednie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
drug Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Poza tym czas pokaże, nie ma się co licytować ;-) Mam nadzieję, że nie przez Tarczyn, ale nawet gdyby, to i tak to tylko jedna ulica przelotowa, a nie ścisłe centrum, więc zakorkowanie raczej nie grozi. :-P ... mam nadzieję :-? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi