drug Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mam pytanie, na górze strony naszego forum wyświetlają się zdjęcia przykładowe pickapów różnych firm. Jest również piękny czarny przedstawiciel Dodge'a. Co to za model, bo jakoś nigdzie go nie ma w ofertach sprzedaży lub ja nie mogę go znalezć... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
japacz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wpisz sobie w google Dodge Rampage i już wszystko będziesz wiedział ;-) To concept car z 2006 roku. Trochę info masz choćby tu: http://www.off-road.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=640&Itemid=97 Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
drug Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dzięki, swoją drogą to dziwne, że go nie dali do seryjnej produkcji, bo wygląd zewnętrzny jest boski, środek to już wybujała fantazja projektantów którzy chyba przekombinowali. Wszystko co najlepsze zużyli na wygląd zewnętrzny i dlatego wnętrze zajeżdża tworzywem a'la aluminium rodem ze Star Wars. Wnętrze fatalne. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi