BULION Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Mój wujek niedawno zakupił Opla Campo a ja z ciekawości chciał bym zapytać o waszą opinie.W internecie już czytałem! Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
bigboy_kk Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 BULION uzyj funkcji SZUKAJ !!!! ja juz pisalem o tym modelu na tym forum Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Parthagas Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Użyłem opcji "SZUKAJ", poczytałem co nieco w necie i doszedłem do wniosku, że to jedyny pickup z napędem 4x4, na który mnie stać. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Wiem o przegnitych ramach, karoserii, napędy też zerknę. silnik by mnie interesował 2,5 w dieslu, kabina sportcab. Cytuj OPEL CAMPO A 2,5 TD, 4x4
adamer Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Mam Taki pojazd (z 19097r)od2 lat, sprawuje sie dobrze i co wazne spala niewiele. Udaje sie utrzymac w granicach 8 l. Silnik 2,5 TD. To w zasadzie Isuzu Rodeo ze znaczkiem Opla ;-) Cytuj
drug Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Mam Taki pojazd (z 19097r)od2 lat, sprawuje sie dobrze i co wazne spala niewiele. Udaje sie utrzymac w granicach 8 l. Silnik 2,5 TD. To w zasadzie Isuzu Rodeo ze znaczkiem Opla ;-) Zapraszamy kolegę do Powitalni i bardzo prosimy o zapoznanie się ze zwyczajami forum, a przedewszystkim z regulaminem. Jesli chodzi o i co wazne spala niewiele. Udaje sie utrzymac w granicach 8 l. Silnik 2,5 TD. to dla większości z nas ma to drugorzędne znaczenie. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Parthagas Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Dla mnie spalanie ma niestety duże znaczenie, oprócz bezawaryjności, gdyż ma to być mój samochód do pracy w terenie: montowanie reklam, przewóz canoe, kosiarki, piły spalinowej, rowerów, cementu, gruzu, gadżetów znalezionych wykrywką, chrustu z lasu. Oczywiście nie wszystkiego na raz. Na początek, myślę, że campo byłby dobry, później może hilux albo L200, coś z dłuższą paką. [ Dodano: 2011-12-06, 14:50 ] Minęło nieco czasu i ... stałem się posiadaczem opla campo 2,5td z 1996 roku. Kilka usterek do wyeliminowania i wszystko będzie OK. Najważniejsze, że silnik,rama, napędy zdrowe (prawie), ale dostałem części od poprzedniego właściciela, który nie zdążył już wymienić sprzęgiełek w przednim napędzie. Reszta to typowa kosmetyka. Zdjęcia wrzucę wkrótce. Cytuj OPEL CAMPO A 2,5 TD, 4x4
Rekomendowane odpowiedzi