BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam, ja użytkownik BULION. Wiem, że do tej pory byłem bardzo irytującym użytkownikiem.Nie lubiliście mnie i takie tam.Jednak nie będę zaśmiecał forum gadaniem.Planuje stać się bardziej lubianym użytkownikiem i na pewno mniej irytującym :lol: Jednak koszt tego będzie taki, że będę mniej pisał na forum ponieważ na niczym się nie znam :roll: :cry: :-/ :cry: Posty i tematy będę pisał na kolorowo ponieważ lubię jak wszystko jest estetycznie, ładnie, kolorowo wykonane a nie tylko czarno na białym :-D :arrow: Pozdrawiam : :-D EDIT: Nie zamierzam w nieskończoność poprawiać Twoich kolorowanek. Jeszcze raz napiszesz coś nie istotnego kolorem to dostaniesz ostrzeżenie. Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Jonko Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Pisanie postu kolorem jest trochę denerwujące, to forum dyskusyjne, to nie jest jakaś gazetka komercyjna gdzie każdy nagłówek jest podkreślany na intensywny kolor... Wystarczy, że ładnie zrozumiale i poprawnie ortograficznie napiszesz komentarz, temat, post oraz będziesz używał interpunkcji i będzie ład i porządek na forum, będzie estetycznie jak to napisałeś : ) Cytuj
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Tylko ja się ucze a z interpunkcją mi najlepiej nie idzie. :roll: Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
abtarster Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Faktycznie kolego pisanie postów kolorem a nawet kilkoma jest dość denerwujące. Wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do normalnej czcionki w normalnym rozmiarze i kolorze. Uszanuj to ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Dobrze. Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Bulion maiłem ci właśnie dać czerwoną kartke i ostrzeżenie, ale jakoś nie moge :-| Jesteś najmłodszym miłośnikiem Pickupów na naszym forum, który ma swoje racje i przekonania. I nawet jeśli są one dziecinne to je szanuje. Ale prosze nie pisz w innych kolorach bo nie jesteśmy w przedszkolu ani szkole. U nas panują pewne zasady do których musisz się zastosować. Nie zwiększaj czcionki. Nie pisz o oczywistych rzeczach, a jak bardzo musisz to zrób to w tym temacie, ptraktujemy go wyjątkowo i nie bedziemy go ndmiernie moderować. Cytuj
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Dobrze dziękuje za rady i nie będę już pisał w innych kolorach i czcionkach! :-> Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Misiek69 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Najlepiej jescze na końcu każdego posta walnij ładny szlaczek :-P . Patrząc z perspektywy człowieka trochę starszego od Ciebie, to i tak trzeba przyznać, że piszesz ortograficznie i stylistycznie na poziomie o niebo lepszym, od Twoich rówieśników (a także wielu dorosłych), którzy takie bzdury, jak styl, interpunkcja i ortografia mają w głębokim poważaniu. Widać, że się starasz i szacun Ci za to. Jedna rada, nie wychodź przed orkiestrę, nie próbuj wyważać otwartych drzwi ani poprawiać dobrego. Wszyscy piszą na czarno i małymi literami, więc tego nie zmieniaj, a będzie ok. Chłopaki tu traktują Cię z szacunkiem, uszanuj ich i ty. Pozdrówka Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Staram się jednak czasami nie wiem jak to zrobić :cry: ~*~~**~~~***=Pozdrawiam BULION=***~~~**~~*~ Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
drug Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie wiesz, bo różnica wieku jest kolosalna, ale czytaj co Ci się radzi i stosuj się do tego. Jeśli będziesz popełniał błędy to chłopaki Ci grzecznie wytłumaczą co zrobiłeś nie tak. Z czasem dojdziesz do stanu w którym załapiesz o co w tym chodzi. Mam nadzieję, że zaciągniesz kiedyś ojca na nasz zlot i będziesz miał okazję zobaczyć stado muflonów i innych pickupowych marek. Tego Ci życzę. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi