BULION Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Kto będzie przejeżdżał koło Sobkowa (niedaleko Kielc) niech da znać! Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 W celu????? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jest w okolicy i chciał bym się spotkać po raz pierwszy z PICKUPOWCEM!!! Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kow Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Heheheh jak bym tam mieszkał to bym cie nawet powoził , w sumie jest taki program spełniamy marzenia , myśle ,ze ktoś spelni twoje :) Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jest w okolicy i chciał bym się spotkać po raz pierwszy z PICKUPOWCEM!!! :-) Będę ok 15 VIII w Suchedniowie, jak dasz radę, to wpadaj. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULION Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie ma szans babcia mnie nie zawiezie :cry: Nie mam prawka jestem niepełnoletni :cry: :-/ :cry: [ Dodano: 2011-08-29, 16:58 ] Temat nieważny prosił bym o usunięcie go. :!: → Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi