kow Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mam pytanie czy ktoś by mi objasnił jak korzystać z zamka szyfrowego w drzwiach , mam lincolna lt czyli prawie f150 a moja wiedza o nim jest słaba , może ktoś ma instrukcje po polsku do efki . Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kow Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Przeczytalem instrukcje :) , generalnie ten wóż dla mnie jest jak nowa kobieta , same zagadki, aby urochomić zamek trzeba miec kod fabryczny , tylko gdzie go poszukiwać :-D jak sami wiecie ford serwis w u nas jest do niczego a na licolna to juz do bani, radio też niby wszystko ma a nie ma , wg.instr. udać sie do dilera i przeprogramować , szkoda że nikt nie zajmuje się zawodowo i kompleksowo tymi autami . Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Czy ja te? mog? poprosic instrukcje do zamka elektronicznego :-) Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Przeczytalem instrukcje :) , generalnie ten wóż dla mnie jest jak nowa kobieta , same zagadki, aby urochomić zamek trzeba miec kod fabryczny , tylko gdzie go poszukiwać :-D Taki kod pierwszy właściciel dostaje z salonu na "dekdurce" o rozmiarach karty kredytowej. Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czyli jako nowy wlasciciel nie mam mozliwosci zdobycia takiego kodu :-( To strasznie slabo! Moze przez usa to zalatwic? B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Moze przez usa to zalatwic?B Szczerze? Nie mam pojęcia. No chyba że dotrzesz do pierwszego właściciela... Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kolejny raz dzi?ki!!! Mam nadzieje ?e bede mial kiedys okazje si? odwdzieczyc! Pozdroovki Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie wiem czy pomogę ale ja sobie poradziłem w ten sposób: znajomy co ma też F150 powiedział mi , aby zerknąć (głęboko) pod kolumnę kierownicy. Tam powinna być naklejka z kodem (fabryczny). Wciskamy wówczas razem pierwszą i ostatnią cyfrę na zamku (powinny zapalić się światełka) , wklepujemy kod spod naklejki (czasem trzeba 2 razy , bo u mnie nie zawsze łapie) i po wszystkim. Jeżeli nikt nie zmienił kodu na swój powinno być ok. Muszę przyznać , że jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumi2004 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 powiem wam ze mam ten fabryczny kod ale za cholere nie wiem jak sie mam do tego zabrac i jak to dziala. Na kazdym klawiszu sa 2 cyfry i niewiem, bo instrukcji brak :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 powiem wam ze mam ten fabryczny kod ale za cholere nie wiem jak sie mam do tego zabrac i jak to dziala. Na kazdym klawiszu sa 2 cyfry i niewiem, bo instrukcji brak :-( Explorer Sport Trac 2008 powiadasz... Podeślij jakiegoś maila na priv (najlepiej z numerem VIN) to na gwiazdkę dostaniesz całą instrukcję ;-) A na razie proszę bardzo: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekF150KR Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a masz cos takiego do efa150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a masz cos takiego do efa150? VIN Twojego auta już mam :mrgreen: Poproszę jakiegoś maila na priv to poszukam jeszcze w mikołajowym worku :kasztan: EDIT: Poszło. Opis zamka masz na stronach 140-141 ;-) Wzajemnie najlepszego w Nowym Roku i pociechy z eFa :-D Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam w Ex'ie 06 i Efie 04 zamki kodowe - obydwa odblokowałem nr. seryjnym kompa lub imobilaizera (5 cyfr) przeprogramowałem na własny kod ale te fabryczne są nadrzędne i zawsze można z nich skorzystać jak się zapomni tego nowego . Numery seryjne odczytałem w ASO bo moi kumple mieli za słabe oprogramowanie (podstawowe). A jeśli chodzi o instrukcje to jakieś 5min. w goglach (google) trzeba posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ...A jeśli chodzi o instrukcje to jakieś 5min. w goglach (google) trzeba posiedzieć.... Nie trzeba nawet w Google. Wystarczy na naszym forum dobrze poszukać :kasztan: Ale mam dziś dobry humor i lubię pomagać tym co jeżdżą niebieskim jajkiem :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 do czego to doszło, trzeba instrukcje przeczytać by drzwi w samochodzie otworzyć :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasF150 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W dniu 1.07.2011 o 14:22, kow napisał: Przeczytalem instrukcje ? , generalnie ten wóż dla mnie jest jak nowa kobieta , same zagadki, aby urochomić zamek trzeba miec kod fabryczny , tylko gdzie go poszukiwać ? jak sami wiecie ford serwis w u nas jest do niczego a na licolna to juz do bani, radio też niby wszystko ma a nie ma , wg.instr. udać sie do dilera i przeprogramować , szkoda że nikt nie zajmuje się zawodowo i kompleksowo tymi autami . Jaki rocznik tej Fki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasF150 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 https://youtu.be/5cadt0N4M5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi