Seba78 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Po bliskim kontakcie z lusterkiem ciężarówki byłem zmuszony zakupić nowe. Nabyłem je za pomocą kupujemywusa.pl. Szybko, łatwo, przyjemnie. Dziś przyszło zamówione, zdemontowałem stare i ukazała się tragedia: Całe aluminium jest zaśniedziałe, utlenione, strach pomyśleć co będzie za kilka lat z drugim, jeśli nie będzie potrzeba rozbierać. Druga sprawa to nowe lusterko delikatnie drga w czasie jazdy, co niezwykle mnie irytuje. Wiecie może jak to poprawić? Luz jest około 1-2 mm. Cytuj
kucaro Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 superglue ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 ale co tu się dziwić, kilka tygodni na oceanie robi swoje, słona bryza wejdzie wszędzie i nim samochody dopłyna do portu to maja juz naloty rdzy na elementach niezabezpieczonych. W naszym kraju po zimie takie kwiatki tez ładnie wychodzą :mrgreen: Cytuj
ptk86 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Fordy Rangery po dopłynięciu statkiem z Tajlandii do Europy są już całe pordzewiałe 8-) Cytuj 2008 Ford Ranger Wildtrak 3.0TDCi 4x4 2002 Toyota Rav4 2.0 D4d 4x4 2000 Toyota Rav4 2.0 VVTi 4x4 1989 Porsche 928 S4 5.0 V8 + manual :)
dejwitt Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 rozbierzcie sobie plastyki przednie w aucie i zobaczycie jak cala konstrukcja ma gruby nalot rdzy :twisted: :twisted: Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rekomendowane odpowiedzi