Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 z opisu wnioskuje że traska bedzie chyba podobna jak na Pickup Adventure, polecam imprezy organizowane przez Kylona :up: ja niestety nie pojade, nie mam opon, mało czasu na zgranie się, i mam awarie kierunkowskazu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja chyba też :D Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 byliśmy z Mariem i fajnie było. Małe straty też są :twisted: Mario wrzuć zdjęcia niech żałują Ci co nie byli :-D Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 foty foty foty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 no , no, no, ;-) a gdzie te straty :mrgreen: , chcieliśmy to lusterko zobaczyć i lampe :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 fajne fotki Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 dla Ramika drzewka trzeba było by wyciąć lub po nich przejechać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi