Piotr_GT Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 witam, dopiero przy moim trzecim.. dowiedziałem się o forum.. coś mało ruchawo tutaj ale pewnie się zmieni co mam.. RAM 1500 HEMI, miałem 2x F-150 2WD... 4.2l i to manual.. pozdrawiam! Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witamy... same RAMy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 brzydki ,duży i na dużych kołach.. ot taki... :) Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kolejny PIĘKNY Ram w klubie ... :-) Witam.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi