tritrans Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam, zauwazyłem iż część z szanownego grona posiada przyczepy Campingowe. Domyślam sie ze jest całkiem mozliwe że ktos jest w stanie polecic jakis urokliwy zakatek naszego "pięknego" kraju żeby można było się wybrać z przyszepką. Problem polega na tym że moja małżonka nie jest przekonana do takiego sposobu spędzania wolnego czasu a więc pożyczyłem przyczepe od znajomego i zamierzam w czwartek wybrac się gdzieś i sprawdzic jak to jest. I tu sie pojawia wpomniany problem ze nie mam zielonego pojęcia gdzie by pojechać czy mozna się zatrzymac u sołtysa na polu,czy szukac do upadłego jakiegos campu, i cała masa takich małych problemików. Mam przyczepe, jakies 2-4 dni wolneg, a nie wiem gdzie pojechać. Z góry dziękuje za jakakolwiek podpowiedż. Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Misiek z drugiem jada z swoimi przyczpkami na zlot caravaningowy. sprawdz temat http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=1523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi