Qba Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dla mnie Pickup i motors jest tym samym , więc chciałem Was wszystkich zaprosić na otwarcie mojej knajpy motocyklowej, które odbędzie się 16 lipca o godź 18.00 z głównych atrakcji : STRIPTIZ ;-) Easy Rider PUB PUB będzie otwarty 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), i co week będzie koncert na żywo - ale o tym już później Przystań wszystkich motocyklistów otwarcie 16 LIPCA - STRIPTIZ - ogródek piwny - grill bar - kiełba, karkówa itd - karaoke - bilard - automaty do gry (owocówki) - niepowtarzalny klimat motocyklowy - co tydzień piątek / sobota koncerty Rockowe Rock'n'Roll & Blues w amfiteatrze pod chmurką - WHISKY, piwo i wóda - zloty motocyklowe - TV cyfrowa - mecze, sporty motocyklowe, samochodowe, sporty walki i szachy - internet - dart - otwarte od wtorku do niedzieli - samochód - możliwy odwóz do chaty - i jeszcze wiele rzeczy o których zapomniałem napisać W Easy Rider Pubie odbywać się będą cykliczne imprezy: Sylwester, imprezy karnawałowe, Walentynki, Dzień kobiet, dzień dziecka, festyny, dzień strażaka (pokazy strażackie) Powitanie Wiosny, pikniki letnie, halloween W Pubie organizować bedziemy również: Osiemnastki, Wieczory Panieńskie i Kawalerskie, Chrzciny, Komunie, spotkania biznesowe, imieniny, urodziny, imprezy firmowe, spotkania rocznicowe a nawet konsolacje. więcej na : EasyRiderPub.pl forum.CichyMotocykle.pl pozdrawiam Cichy 96MC Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zapowiada się ciekawie, może kiedyś zrobimy zlot w okolicy i wpadniemy na ten striptiz :mrgreen: Powodzenia z przedsięwzięciem, trzymam kciuki :git: Cytuj
Quarter Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Brzmi dobrze :raca: Powodzenia i wytrwałości. Nie wiem, czy masz "knajpiane" doświadczenia, ale opinia głosi, że 95% knajp pada na 5 minut przed sukcesem. MUSISZ WYTRWAĆ !!!!! :) Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
Qba Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Tym wszystkim co byli to dziękuję za przybycie, a tych co nie zawitali to zapraszam od wtorku do niedzieli od 16.00 do ostatniego gościa ;-) zapraszam również w każdy piątek i sobotę na imprezy "pod kasztanami" (dla chetnych jest możliwość rozbicia namiotów) poniżej artykuły i parę fotek z otwarcia pozdrawiam Cichy 96MC Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 No po fotach widać ze było grubo :mrgreen: Fajne klimaty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi