Norick Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przypadkiem znalazłem to forum i dobrze. Witam wszystkich, jako użytkownik "Haluksa" :D Spisuje się również jako hotel :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witalis :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 witamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witamy w Klubie ... :-) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Uffffff a już myslałem ze to forum jest żwawe jak głaz:D hehe żartuję oczywiście. Dziękuję za miłe powitanie i mam nadzieję ze "zoczym" sie niebawem. Musze jeszcze kółeczek dokupić komplet, zabudować pake( na płasko) i podwozie, snorkel ...i to pokrótce tyle by pojeździć trochę:D no i zaczepy to wyciągania :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Na razie jest nas mało wiec i ruch tu niewielki, ale z czasem myślę , że będzie "żwawiej" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Stycznia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 solidne zaczepy to podstawa, reszte możesz sobie odpuscić, zawsze znajdzie sie ktoś z kinetykiem ;-) Wiatmy na Pickupklub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Paka już płaska jest, nie trzeszczy nie dzwoni, i można wrzucić na nią 120 kg http://img155.imageshack.us/img155/9683/dsc00052ed8.jpg CDN :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam :D Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dziekuje bardzo za powitania :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Fajnie, że jakies inne pickupy się pojawiaja... bo jak na razie to same RAMiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 dzisiaj werbowałem kolesia z Poznania.. krótkim z glebą stał przez BRICO w Poznaniu, ma się pojawić... Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam :-D Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi