AdAm Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Właśnie powiększyłem grono zagazowanych. Instalacja BRC, żadnych odczuwalnych zmian jeśli chodzi o charakterystykę silnika. Niestety czasy są takie, że musiałem się złamać :-> Po przejechaniu kilku zbiorników zdam relacje co do spalania. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
Quarter Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dobrze będzie :) Miałem w życiu 3 zagazowane auta (w tym 2 Jeepy) i złego słowa nie powiem. A wyraz twarzy przy kasie na stacji paliw - bezcenny :mrgreen: Jeśli to nie tajemnica to: gdzie robiłeś, szczegóły instalki i cena. Pytam, bo nie wiem czy kupię już zagazowanego czy nie, a gazować będę z pewnością. Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
AdAm Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dobrze będzie :) Miałem w życiu 3 zagazowane auta (w tym 2 Jeepy) i złego słowa nie powiem. A wyraz twarzy przy kasie na stacji paliw - bezcenny :mrgreen: Jeśli to nie tajemnica to: gdzie robiłeś, szczegóły instalki i cena. Pytam, bo nie wiem czy kupię już zagazowanego czy nie, a gazować będę z pewnością. Instalacja założona w Łasku, cena taka jak pojemność 5,7tysia brutto :-D . Miejsce montażu zostało wybrane ze względu na bliskość, oraz dość dobre opinie o ww zakładzie. A co do szczegółów to zbiornik pod paką 95l wlew LPG obok wlewu PB pod klapką. Instalacja BRC. Resztą się nie interesowałem bo najważniejsze, że nie "klęka". Ma jeździć i jeździ! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
Rekomendowane odpowiedzi