PatiNT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam wszystkich. znalazlem sie tu nie przez przypadek. jestem bardzo zainteresowany dodgem ram-em. czemu taki samochod ? odpowiedz chyba dla kazdego posiadacza amerykanca jest prosta : bo ma silnik zamiast szlifierki, jest tani w eksploatacji i oczywiscie ma to "cos" czego innym brakuje. moja przygoda z pojazdami zza wielkiej wody zaczela sie dosc dawno od chryslera es-a z oczywiscie benzynowym silnikiem (+turbinka). obecnie odpycham sie 300c hemi (oczywiscie jak zona mi pozwoli ;-) bo to wlasciwie jej pojazd). dla siebie mam zamiar znalezc cos wiekszego i z wieksza iloscia miejsca w srodku. na razie probuje przeczytac "caly internet" aby zdobyc info o modelach i awaryjnosci. Cytuj 300c hemi
drug Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam serdecznie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witamy :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi