dejwitt Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Dzisiaj jak poskładałem wszystko do kupy dodgu po wczorajszej rozbiórce przestał mi działać CD w radiu, coś tam próbuje ruszyc ale ewidentnie sie zawiesily plyty, i w ogole niemoge przelaczyc na tryb CD, nie moge nawet plyt wyciagnac? czy to juz koniec z tym radiem? mam szukac innego? a moze nie podpialem czegos? bo z tylu dwie wtyczki zostaly podpiete no chyba ze gdzies jeszcze jedna jest... Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
JBednarczyk Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dzisiaj jak poskładałem wszystko do kupy dodgu po wczorajszej rozbiórce przestał mi działać CD w radiu, coś tam próbuje ruszyc ale ewidentnie sie zawiesily plyty, i w ogole niemoge przelaczyc na tryb CD, nie moge nawet plyt wyciagnac? czy to juz koniec z tym radiem? mam szukac innego? a moze nie podpialem czegos? bo z tylu dwie wtyczki zostaly podpiete no chyba ze gdzies jeszcze jedna jest... Jak by co to mam do odsprzedania radio cd rds w wersji europejskiej, kupione na all ok miesiąc temu, miało jeszcze naklejkę na wyświetlaczu. Oddam po kosztach zakupu (250). Zmieniam sprzęt na pro. Cytuj
dejwitt Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 spoko, dzisiaj sprobuje recznie powycuiagasz cd albo przynajmniej pomoge zmieniarce zrobic to z plyta co jej nie wychodzi :) jak sie nie uda to na pewno sie zglosze :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
kucaro Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 mnie sie wczoraj stało dokładnie to samo, wciągneło płyte w zmieniarke i nie chce oddać ani przełaczyc na inną. zdjąłem panele, ale nie mam pojecia jak wyciągnąć cały odtwarzać CD ze zmieniarką (jeden box). Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
dejwitt Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 jutro sie bede bawic z radiem, dzisja jedynie co mi sie chce to isc polozyc sie spac po trasie :) ale jutro zdam relacje jak zepsulem cos innego w aucie :P Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rekomendowane odpowiedzi