kasior01 Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Wiatm. Co sądzicie w kwestji malowania silnika? Znacie kogoś pewnego co zrobi to porządnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasior01 Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Sprawa jest bardzo prosta. Estetyka oraz widac jak na dłoni wszelkie wycieki i pęknięcia. Proste nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasior01 Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Kolego bardzo Cię proszę - czytaj ze zrozumieniem. Wiem ile to jest pracy, a nie o to chodziło w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasior01 Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Wybacz , jeżeli odebrałeś to jako docinki. Nie to było moją intencją. Niestety na forum nie można modulować głosem... Zależy mi , aby odpicować swoje auto bo mam przy tym frajde i sporo relaksu. Malowanie silnika to jeden z kilku pomysłów jakie mam wobec tego auta. Może i przeinwestuje , ale mam na to ochotę i srodki więc czemu nie? :) Co do zacisków to preferuje kupić już pomalowane , gdyż nie ufam swoim umiejętnością:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasior01 Posted May 30, 2011 Author Report Share Posted May 30, 2011 Naturalnie. Mam nadzieje że malowanie paki i ramy się podoba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts