kasior01 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wiatm. Co sądzicie w kwestji malowania silnika? Znacie kogoś pewnego co zrobi to porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Sprawa jest bardzo prosta. Estetyka oraz widac jak na dłoni wszelkie wycieki i pęknięcia. Proste nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kolego bardzo Cię proszę - czytaj ze zrozumieniem. Wiem ile to jest pracy, a nie o to chodziło w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wybacz , jeżeli odebrałeś to jako docinki. Nie to było moją intencją. Niestety na forum nie można modulować głosem... Zależy mi , aby odpicować swoje auto bo mam przy tym frajde i sporo relaksu. Malowanie silnika to jeden z kilku pomysłów jakie mam wobec tego auta. Może i przeinwestuje , ale mam na to ochotę i srodki więc czemu nie? :) Co do zacisków to preferuje kupić już pomalowane , gdyż nie ufam swoim umiejętnością:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Naturalnie. Mam nadzieje że malowanie paki i ramy się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi