Lemmy Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 http://www.worldcarfans.com/111052733719/new-mopar-kit-on-offer-for-dodge-ram niestety kosztuje... 20 tys. zielonych. Pozdro Cytuj Ram4x4fun
drug Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Jak sprzedam Rama i dołożę pare złotych to akurat będe miał na ten zestaw :-P Swoja drogą fajny pomysł dla ludzi z kasą, tylko czy nie lepiej już zainwestować w Raptora? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Lemmy Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 "Swoja drogą fajny pomysł dla ludzi z kasą, tylko czy nie lepiej już zainwestować w Raptora?" Cztery lata temu na poważnie zastanawiałem się nad F-250 (akurat wchodził nowy). A dziś? Dodge musiałby zrobić z Ramem jakiegoś strasznego f.ck-upa, (np. dać mu silnik 4 cyl. + tylko przedni napęd), bym przestał być wierny tej marce. A tak na serio, są też całkiem fajne Fordy. Pozdro Cytuj Ram4x4fun
V-Told Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Z tym poprzednim F-250 coś było chyba nie tak: Wygląda na to, że kabina odczepia się od ramy :shock: Ale Ford focus nadal nie ma z nim szans: Cytuj No replacement for displacement
V-Told Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Nie, nie każdemu luzuje się cała kabina. Dziwne to, nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Lepiej to widać na początku - od lewej strony, koła i paka już są zatrzymane, a kabina leci nadal do przodu. Tutaj Silverado 2007 - Kabina, paka i rama mają taki sam ruch. EDIT: Jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy. Po prostu rama może się tak giąć, że tył samochodu przesuwa się w prawą stronę i w związku z tym między paką a kabiną z lewej strony postaje taka dziura. I chyba tak to nawet było - widać to w 0:39. Rama gnie się w poziomie tuż za kabiną. Cytuj No replacement for displacement
drug Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 OT. 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
V-Told Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Ależ MKmario, obydwa crash testy to tzw. offsety - uderzenie 40% szerokości samochodu w przeszkodę. Są takie same, przypatrz się :). Sorry Drug 8-) Cytuj No replacement for displacement
Rekomendowane odpowiedzi