voitaskawa Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Hej na prosbe administratora - witam szanowne grono :) Generalnie zdecydowalem sie na zakup RAMA poniewaz moje auto Nissan Terrano 30di i nissan Patrol nie spelnia wszystkich wymogów. Potrzebujemy auto ktore sprawdzi sie przy ciagnieciu ciezkiej przyczepy z 2 konmi - pomiesci dwie duze , ciezkie paki ze sprzetem jezdzieckim zabieranym na zawody, starczy miejsca by wrzucic 300 kg siana itd:) Czyli do szeroko pojetej obslugi czynnego zawodnika jezdzacego konno, no i wiadomo do prowadzenia malego biznesu, Moje terrano i patrol - sa swietne na codzienne dojazdy do stajni ale przy pelnym ekwipunku niedaja rady. :) dlatego padlo na RAMA - mam bliskie doswiadczenia z Fordem F150 - ojciec ma -ale mi zalerzy na napedzie 4x4 i leprzym dostepie do czesci - pozatym bardziej podoba mi sie RAM. Dlatego szukam rama - benzyna - ewentualnie + gas. Pozadrawiam Pawel Cytuj szukam auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witamy, Taka odpowiedz zdecydowanie wystarczy, ;-) Ramik jako holownik doskonale się sprawdza, no i jeszcze miejsce na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam z Mazowsza !!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam z łódzkiego Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander187 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Południe wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam z wybrzeża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam Kolegę ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi