abtarster Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie od jakiegoś czasu staram się namierzyć ten dźwięk Nie mam pojęcia co to jest. Dodam tylko że kiedy podczas takiego toczenia się przełączę na N (neutral) to dźwięk znika. Ma ktoś jakieś pomysły ?? bo ja już wychodzę z siebie :evil: Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
bodano Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Miałem podobny objaw i też szukałem przyczyny, okazało sie że krzyżak na wale był już do niczego, w zyciu na to bym nie wpadł że zużyty krzyżak może takie dzwieki wydawać.Po wymianie jest cichutko. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
jaber Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Też stawiam na krzyżak nie raz już taki lub podobny dźwięk przerabiałem. Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
Rekomendowane odpowiedzi