v8city Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Hej Panowie, Wiem, że już jest temat o częściach z USA natomiast mam alternatywę. Mój serdeczny kolega wyjechał do USA na 2.5 miesiąca ( głównie w poszukiwaniu samochodów) Młody gostek, totalny maniak starych aut z USA. Jeździ po Junkyardach i innych ciekawych miejscach i wyszukuje sobie autka. Ale nie o tym. Jest to baardzo uczynny gość na którym bardzo można polegać. Jeśli ktoś ma coś do przesłania na szybko - polecam kontakt z nim. Godny polecenia typek : ) !na pewno da się z nim dogadać w wielu samochodowych tematach. p.s. Mateusz ma też do sprzedania ciekawą furkę mimo że nie jest to Pickup : ) http://allegro.pl/1978-lincoln-continental-town-car-62tys-mil-i1510038139.html (panowie Adminowie- mam nadzieję, że nie jest to spam ale każdy może skorzystać na tej informacji) Mail do Mateusza trans_am@wp.pl skype - cady-fat-cat Ręczę za gostka prawą ręką : ) [ Dodano: 2011-05-11, 22:48 ] HEj, Mój wspomniany koleszka kupił mi świece ( 16 szt za jakieś 130 zł) jak ktoś chce to zapraszam do zamówień. ale nie o tym miałem pisać - ZIom znalazł takie coś jak na zdjęciu - stare emblematy ale zawsze może znaleźć się ktoś chętny - dane do Mata macie w poście. Paczkę do 9kg wysyła na początku przyszłego tygodnia. POzdrowienia dla zaRAMionych kolegów ! [ Dodano: 2011-05-12, 13:47 ] panowie Administratorzy, da się ten temat na górę dać, dodałem parę info ale zedytowało się i post jest gdzieś na samym dole czeluści internetowej : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Rekomendowane odpowiedzi