tritrans Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Czy ma ktos pojęcie co to za bład wyskoczyło mi coś takiego po kluczykowaniu jak byłem w Belgi przy okazji sprawdziłem olej i sie okazło ze mam mały stan dolałem oleju i wróciłem do Polski. Samochód postał 3 h zrobiłem nim kurs 50 km i teraz jak sprawdzałem już nie pokazuje tego błedu ale chciał bym wiedzieć co on oznaczał bo w manualu błędy kończa się na P 3494 Chwilę przed kluczykowaniem wyskoczył mi silniczek dlatego go kluczykowałem silniczek potem zniknął sam się jakoś zdiagnozował, ale teraz błedu nie ma, ale silniczek się zas zaświecił a mimo to nie pokazuje żadnego błedu. Dziwne ??!!! Pozdrawiam Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11
dejwitt Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 na pewno to byl blad 3494? a nie np P 0... i cos tam? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
tritrans Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No właśńie to był bład P 3497 nie było zera i cos tam specjalnie sprawdzałem 3 razy !!! Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11
blacksmoke Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 P3497....Cylinder Deactivation System (bank 2) 2 solenoids in Bank 2 czyli ogolnie problemy z MDS'em na forach pisza ze lepiej oplaca sie wylaczyc MDS i najlepiej kupic spobie Superchip ablo Diablo Predator ( tylko te dwa maja opcje wylaczenia MDS;u) - koszta w granicach 375$ Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT
tritrans Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A teraz ponownie wyskoczył mi ten sam bład a dodatkowo P01742/1 Fuel Sys Lean i pomimo że znalazłem w manualu opis błedu nie wiem o co biega. A ten problem z MDS-em moze byc spowodowany ze dolałem oleju 5W/30 ? Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11
Rekomendowane odpowiedzi