Fiechu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Hejka!!! Odstawiłem Dodga do poprawek lakierniczych - pozostałosci na pace po zabudowie. Jak odszukać kod lakieru? Jest gdzieś wybity czy jak? Cytuj
Jonko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.autotrucktoys.com/ram/rampaintcodes.htm Na stronie wszystko pisze, jak widać kod lakieru jest na tabliczce znamionowej która jest na drzwiach od kierowcy :) Cytuj
Fiechu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzieki - kody tez jakoś udało mi się odszukać ale nie wiedziałem gdzie ta tabliczka. Cytuj
drug Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzieki - kody tez jakoś udało mi się odszukać ale nie wiedziałem gdzie ta tabliczka. Jonko Ci pomógł to daj mu pomagasa w tej pomocnej wypowiedzi. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi