pit373 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hello Ostatnie pół roku szukałem pickupa w Polsce i w końcu po obejrzenie aut po powodzi, dachowaniu itp wpłaciłem zaliczkę na nowego rama 4x4 5.7 półtorej kabiny laramie. cena finalna 39859$ dzisiaj zrobiłem przelew 25% do dilera w Toronto (kumpel mieszka w kanadzie), za 3 tygodnie odbiór osobisty :)22 :)22 :)22 tak się chwalę. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 NO to gratuluje :-) I czekam, jak pewnie i reszta, aż się pochwalisz jak przyjdzie już do PL :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To i ja gratuluję! Czy mógłbyś przy okazji napisać z jakimi opłatami poza kosztem samego auta to się wiąże? Ile transport w kontenerze i ile w sumie podatki :) I widzę też, że kolejny motocyklista-jeździec BMW w gronie posiadaczy RAMów ;) Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: prima aprilis :kasztan: :kasztan: :kasztan: temat do kasacji :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dobre, dobre :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a tam kasacji... dooobre ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 tylko POZAZDROŚCIĆ :-D :-D :-D Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi