Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaa faktycznie drzwiczki się różną, odpuszczam, temat do kasacji.

po co to ludzie wypisują brednie, że bezwypadek? aż tak łatwo znaleźć jelenia napaleńca?

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano

A te drzwi to ma rózne i z lewej i z prawej, przodu nie było ? :) Też go dokładnie już podziwiałem na zdjeciach.

Fiat Croma MKI 2.0 turbo i.e. Fiat Croma MKI 3.0 V6 Fiat Stilo Abarth 2.4 20V Renault Espace IV 2.2 Dci

http://fundacjabono.pl/

Opublikowano

Przód auta chyba skręcony na drucie nic nie pasuje żadna szpara brak uszczelki nad reflektorami, zderzak nie od tego modelu wyposażenia - ogólnie właściciel szukał najtańszego blacharza w okolicy albo robił to sam . siek: ale można wtedy porozmawiać inaczej o cenie autka.

00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT

Opublikowano

Tak z ciekawości zapytam , kompletnie bez prowokacji czy czort wie czego .

Jakie to ma znaczenie bo widzę że ma dla większości ludzi czy był bity czy nie .

- Odcienie koloru ( i tak się brudzi )

- Spasowanie blach ( w starych amerykanach z założenia jest mało co spasowane prze z mexykańców ) dlatego też nie czaje :)

- np ten zderzak ( niech se będzie matowy )

Piszę tu konkretnie o tym przypadku a nie o czymś co jest poskładane z forda , dodga , lublina i łopaty :).

Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .

Opublikowano

Forma wizualna jest do zaakceptowania, np. różnice w kolorze, czy niepomalowany zderzak. Jednak są to tylko elementy które mają ładnie wyglądać. Rozumiem że mogą być takie, bo ktoś obtarł drzwi/zderzak i sobie pomalował. W takim wypadku nie ma problemu. Tylko takich aut jest na allegro mało. Reszta to taka która pod tą słabo zrobioną blachą chowa krzywe podłuznice/ramy, rozwalone zawieszenia, poklejone chłodnice itd i tu jest problem, dlatego jest to ważne.

Chyba że gość udowodni, że Ford miał przetarte jedne drzwi i pomalował, następnie przez przypadek zarysował mu ktoś z drugiej strony i też je pomalował, a że jest pechowcem to niewyhamował i rozwalił zderzak na jakimś plaskaczu i też go wymieniał. Uznał że to auto jest tak dla niego pechowe, że już nie będzie go malował tylko go sprzeda. Taka opcja też może być :) Wtedy to auto jest bezwypadkowe.

Fiat Croma MKI 2.0 turbo i.e. Fiat Croma MKI 3.0 V6 Fiat Stilo Abarth 2.4 20V Renault Espace IV 2.2 Dci

Opublikowano
Tak z ciekawości zapytam , kompletnie bez prowokacji czy czort wie czego .

Jakie to ma znaczenie bo widzę że ma dla większości ludzi czy był bity czy nie .

- Odcienie koloru ( i tak się brudzi )

- Spasowanie blach ( w starych amerykanach z założenia jest mało co spasowane prze z mexykańców ) dlatego też nie czaje :)

- np ten zderzak ( niech se będzie matowy )

Piszę tu konkretnie o tym przypadku a nie o czymś co jest poskładane z forda , dodga , lublina i łopaty :).

Ma to takie znaczenie, że gość wpiera ciemnotę, ale tak robi 99% sprzedających samochody, a druga sprawa to to, że od samochodu z 2005 roku oczekujemy jeszcze świeżości, pomijam fakt, że każdy ma inne kryteria wyboru auta i to co dla ciebie nie jest istotnym brakiem czy defektem dla drugiego będzie tragedią i dyskwalifikacją auta. Tak już jest z nami ludźmi.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

No no masz racje ale może źle zadąłem pytanie bo bardziej chodzi mi o to że np ktoś nie kupi aut abo było bite nawet jak by bylo zrobione tak że by o tym nie wiedział ale jak już się dowie to kaplica nie kupi :).

Ale to takie moje wolne mysli nie trz ana to nic odpowiadac :)

Opublikowano

Dokładnie tak, jeśli było "uszkodzone" to chciałbym zobaczyć zdjęcia co i jak, a nie wciskanie kitu. Być może lekka przycierka, bo się ktoś nie zmieścił do garażu - nie ma problemu, ale zderzenie z pociągiem to już co innego.

V8 Fan

Opublikowano
Dokładnie tak, jeśli było "uszkodzone" to chciałbym zobaczyć zdjęcia co i jak, a nie wciskanie kitu. Być może lekka przycierka, bo się ktoś nie zmieścił do garażu - nie ma problemu, ale zderzenie z pociągiem to już co innego.

No wtedy to w aucie moze i horn by się znalazł :) z tego pociągu .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No dobra, pojawiła się ciekawa aukcja z przejęciem leasingu na Efke. Mi odpowiada auto. Z właścicielem rozmawiałem dziś o aucie. Co koledzy widzą, czego może ja się nie dopatrzyłem i może o czymś właściciel zapomniał?

Da radę jakbym miał VIN coś sprawdzić?

Oto pacjent:

http://otomoto.pl/ford-f150-C18472105.html

Opublikowano

Tak lampy trzeba by ogarnąć. Postaram się o VIN w takim razie.

Narazie dostrzegłem i potwierdził to właściciel palącą się kontrolkę ABS ;) Do wymiany jest czujnik, który zresztą jest już kupiony i leży w aucie. Poza tym maska ponoć była lakierowana. Reszta wg informacji uzyskanych od Pana jest OK. Nie jest on długo właścicielem, więc historii auta niby nie zna. Podoba mi się ta eFka :D

Napisałem prośbę o VIN, ciekawe co wyjdzie w praniu.

P.S. Czy Ty MKmario masz u siebie takie same siedzenia co w tym są? Chodzi mi o profil, bo już znalazłem fotki, że masz skóre.

Opublikowano

Faktycznie na zdjeciach malo widac, poza tym, ze jest to stosunkowo rzadko spotykana w nowych modelach wersja flareside (z wystajacymi tylnymi blotnikami) :-) No i pali sie kontrolka ABS :mrgreen:

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

No właśnie to mi się w nim podoba :-) Zwróciła już moją uwagę poprzednia wersja eFki z taką paką.

Opublikowano

Tak się zastanawiałem jak w długiej trasie ~1000km sprawują się takie fotele. obecny właściciel odkupił go w zeszłym roku od funduszu leasingowego bo komuś zabrali za niepłacenie rat.

Mam vin-a: 1FTPX04505KC3189

Da radę coś sie dowiedzieć ? I ile mnie to będzie kosztowało 8-)

Opublikowano

To podziękował bardzo :-D

No to miał przygody. Ale chociasz przebieg się może zgadzać, chociaz kto to może wiedzieć :roll:

No to szukam dalej.

Opublikowano

Zaczynam nabierac przekonania, ze trafienie u nas auta ze Stanow, ktore nie mialo zadnych przygod jest rownie prawdopodobne, co wygrana w lotto... :-/

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

Ze Stanów? :lol: Znajdź cokolwiek sprowadzonego, obojętnie skąd nie mającego przygód ;-) Ja już pół roku szukam i patrze co jest i nie ma nic :-(

To może spróbuję inaczej, jak nie tak to jutro ide w totka pyknąć 9 mln i sprowadzam nowego :-P

Opublikowano
..... wygrana w lotto... :-/

1D7HU18D14J208267 :mrgreen: ;-)

pytanie co sie z nim dzialo od 2006 do teraz :roll: ;-)

wiernie służy , no chyba ze zgaśnie w trakcie jazdy :mrgreen: ;-)

dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ta Efka juz kilka razy stała na allegro czy otomoto. Teraz pojawiła sie po raz kolejny.

Wydaje mi się, że już ją widziałem w zeszłym roku we wrześniu/październiku, ale moge się mylić.

Sam często sprawdzam 'desperados' na otomoto (pojazdy w leasingu) w oczekiwaniu na coś ciekawego.

-----------------------------------------

pozdrawiam

www.eventino.net

www.fit-arena.pl

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Ze Stanów? :lol: Znajdź cokolwiek sprowadzonego, obojętnie skąd nie mającego przygód ;-) Ja już pół roku szukam i patrze co jest i nie ma nic :-(

Lada dzień mój znajomy będzie sprzedawał BEZWYPADKOWEGO i bezprzygodowego F-150 King Ranch z 2005 r. Znam to auto od nowości. Niebawem szczegóły.

Pozdro

Ram4x4fun

• 2 tygodnie później...