Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szanowni posiadacze pick-up'ów! Mieszkam we Wrocławiu, Planuję zakup RAM-a bo jest to moje marzenie, które mam nadzieję wkrótce spełnić. Aktualnie jeżdżę Jeepem Grand Cherokee V8, poj. 5,2l i zakochałem się w amerykańskiej motoryzacji.

Aktualnie Jeep Grand Cherokee 5,2. RAM - oby jak najszybciej.

Opublikowano

Skynet - Witam serdecznie !

Jest więc szansa, że nie będę jedynym Wrocławianinem z paczki RAMowców : )

Jak chcesz pogadać, przejechać się - dawaj znak : ) ! śmigam po mieście codziennie.

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

niektórzy napisza: znowu ram :mrgreen:

kto inny dopisze: że znowu przesiadka z jeepa :kasztan:

hello

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano

Dokladnie, kolejny etap ewolucji

Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3"

Był: WJ Laredo 04' 4.0 2"

Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0

Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift

Opublikowano

Mi po głowie chodzi nowy F-350 King Ranch : ) to chyba kolejny etap ewolucji jak na mój gust... A później chyba pozostaje tylko International CXT ; ) problem się zaczyna kiedy trzeba dorobić dodatkową kategorię w prawku jazdy : )

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

Gość Anonymous
Opublikowano
Mi po głowie chodzi nowy F-350 King Ranch : ) to chyba kolejny etap ewolucji jak na mój gust... A później chyba pozostaje tylko International CXT ; ) problem się zaczyna kiedy trzeba dorobić dodatkową kategorię w prawku jazdy : )

Jeszcze masz po drodze F650,F750 :mrgreen:

[ Dodano: 2011-03-24, 14:36 ]

Czesc Skynet.

Opublikowano

siema :D

jak to się mówi - witamy na jedynej słusznej drodze : R A M ;-)

PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY

MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!

Gość Anonymous
Opublikowano

Siemka

Skynet - Witam serdecznie !

Jest więc szansa, że nie będę jedynym Wrocławianinem z paczki RAMowców : )

Jak chcesz pogadać, przejechać się - dawaj znak : ) ! śmigam po mieście codziennie.

No no no, a ja? Też jestem Wrocławianinem... tylko mieszkam "tymczasowo" w Wawie, ale za Warszawiaka absolutnie się nie uważam :-P

Opublikowano

Bull,

Ja już nie wierzę w te bajeczki żeś ty z zDolnego Ślunska ! Pokazałbyś się czasem, dał się na piwko wyciągnąć, pogadać o motoryzacji Us, samolotach i dupie marynie !

Jeśli o ścisłość chodzi to jest tu parę ramów, nawet kilka zapraszałem ale . . . chłopaki czasu nie mają. . . Niech moc będzie z nami : )!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Podłączam się do wrocławiaków. Mam od lata Dodge Durango 4,7 l. V8, 2003. Ale może jak ...zdejmę klapę od bagażnika, to będzie pick-up ??? :-)

:calus: W I T A J C I E ! ! ! :calus:

:debata:

Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris

Opublikowano

Wrocław pozdrawia sąsiada : ) ! twojego czarnego jeszcze nie miałem okazji widzieć. Znajomy ma niebieskiego z białymi pasami : ) Z przyjemnością poznam osobiście kiedyś . Witamy na forum

Opublikowano

Wrocław pozdrawia sąsiada : ) ! twojego czarnego jeszcze nie miałem okazji widzieć. Znajomy ma niebieskiego z białymi pasami : ) Z przyjemnością poznam osobiście kiedyś . Witamy na forum