JBednarczyk Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jak w temacie. Mój ramik był bez pilota. Kupiłem nówkę na ebayu ale przy braku oryginalnego pilota mam problem. Instrukcja internetowa ze spinaniem pinów 1 i 4 gniazda serwisowego nie dotyczy mojego modelu (1500 z 2002). Czy zostaje tylko serwis autoryzowany czy może ktoś oferuje takie uslugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 szukaj na allegro cos tam bylo ze dodge robia Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dużo ramów z tego roku można zaprogramować za pomącą instrukcji. Ale czasami trzeba podpiąć komputer aby uzyskać kod pojazdu. http://dodgeram.info/tsb/2002/08-007-02.htm można i spróbować tego * 1 Enter your Dodge Ram 1500, and close the doors and trunk of your vehicle. * 2 Insert your Dodge Ram 1500 key into your car's ignition and click the key to the "On" position. * 3 Turn the dome light in your truck on and off three times in quick succession. * 4 Turn your key in the ignition back to the "Off" position. Complete Steps 2 through 4 within five seconds. * 5 Remove your key from your Dodge Ram 1500's ignition and test the remote to see if the troubleshooting was successful. Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dużo ramów z tego roku można zaprogramować za pomącą instrukcji. Ale czasami trzeba podpiąć komputer aby uzyskać kod pojazdu. Dzięki. Spróbuję za parę minut. Jeśli nie da rady to dzwoniłem do serwisu aut amerykańskich na ostrobramskiej i zrobią za 150. W ASO 370! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dużo ramów z tego roku można zaprogramować za pomącą instrukcji. Ale czasami trzeba podpiąć komputer aby uzyskać kod pojazdu. http://dodgeram.info/tsb/2002/08-007-02.htm można i spróbować tego * 1 Enter your Dodge Ram 1500, and close the doors and trunk of your vehicle. * 2 Insert your Dodge Ram 1500 key into your car's ignition and click the key to the "On" position. * 3 Turn the dome light in your truck on and off three times in quick succession. * 4 Turn your key in the ignition back to the "Off" position. Complete Steps 2 through 4 within five seconds. * 5 Remove your key from your Dodge Ram 1500's ignition and test the remote to see if the troubleshooting was successful. Pomagas aż się prosi... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Byłem w serwisie. Podłączyli komp, pilot zsynchronizowali, kasę wzięli. Niestety tylko zamyka, a nie otwiera. :-( Sygnał otwarcia dochodzi do auta bo zapala się światełko w środku. I jeszcze dowiedziałem się, że przełącznik w drzwiach kierowcy również tylko zamyka oba zamki, a nie otwiera. :-( :-( :-( Ktoś może zna jakiegoś magika od elektryki w Wawie? Pewnie znów skończy się na wizycie u Dareckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi