jaber Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam zaglądnąłem tu z racji dużego nagromadzenia Amerykańskiej motoryzacji :) jak dla mnie jedynie słusznej :) . Jestem w posiadaniu dwóch przedstawicieli tej rasy :). - GMC JIMMY Sierra Classic 1500 ( inaczej Blazer K5 ) 87r na 38" kapciach . jak by co po zdjęciu budy idealny Pick-Up :) - Chevrolet Tahoe 95r taki bardziej grzeczny po bułki na miasto . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witamy. Piękne pojazdy!. Czekamy na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 GMC Tahoe A to dla @bullterriera moje 4 psiaki :) Chłopaki Dziewczyny Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Musi być im razem wesoło ;-) Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No jaber... Jestem pod wrażeniem , zarówno w kwestii psów jak i samochodów . Aktualnie nie mam możliwości wstawiania zdjęć bo dostęp do netu mam z komórki , ale kiedyś pochwalę się swoimi zdjęciami psiakow. Niestety nasza suczka odeszła za tęczowy most w sierpniu :( i na razie jesteśmy bez czworonoga w domu , ale za jakiś czas będzie u nas następny bullik . Pochwal się nam jeszcze co jest pod maska twoich potworów . Ze zdjęcia twojego GMC wnioskuje że jeździsz na MTBajaClaw... Nie pomyliłem się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 I GMC i Tahoe mają 5,7 V8 TBI nie tuningowane GMC ma manualną skrzynkę co jest rzadkością a Tahoe w automacie jak na wygodne auto przystało :) . GMC tak gada sobie wydech - dual i dość krótki wyprowadzony na boki :) http://www.youtube.com/watch?v=hE4msW9E_FI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MxXcD9uQr8M http://www.youtube.com/watch?v=yu6a2rUbBGY Co się tyczy opon w GMC to są to Maxxis Creepy Crawler i albo przy nich zostanę bo naprawdę super oponki albo coś pomyślę o Super Swamperach lub właśnie Mickey Thompson no i oczywiście już mi po głowie chodzi ze te 38" to za małe są :):) ( przyzwyczaiłem się do nich ) i że może by tak 40" albo 44" tyle że wtedy to już najpierw mosty musiał bym wymienić bo te nie dadzą rady tzn. dadzą ale chwilę :). A co się psiaków tyczy to tylko ten biały staffik jest od małego z nami reszta powyciągana ze schronisk a jeden ten rednose bez oka to w sumie przed uśpieniem wytargany ( bo warczał na pracownika , debile ). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Proponuję zrobić prezentację twojego potwora wraz z opisami w dziale GMC. Z psami to jest tak, że my mieliśmy w sumie 5 bullterrierów. 3 "pełnoetatowe" w tym 1 wystawowy i 2 przygarniete, potem jeden przygarniety ale bardzo agresywny i po tygodniu walki z nim postanowiliśmy , że stanowi zbyt duże zagrożenie dla otoczenia i został uśpiony(ostro walczył i pogryzł moją żonę). I jeszcze jeden był z nami ponad 3 miesiące , ale przerósł nasze możliwości. Był u nas na warunkach hodowlanych. Piękny pies, zwycięzca świata roku 2008 (winer of the world) , ale za dużo z nim kłopotów było, poza tym miał już prawie 2 lata jak go wzięliśmy. Teraz chciałbym bullterriera miniaturowego, ale są bardzo drogie i na razie do wiosny co najmnej o tym nie myślimy. A oponki masz super, przydały by mi się takie właśnie. Nie chcesz sprzedać? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z oponkami pomyślę. A psiakami to dobre jaja bo moją żonę też przypadkiem pokaleczyło jeden palec ma krótszy o 5mm a w drugiej ręce kciuk udało się doszyć . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Wiem, że pieski to nie do końca temat pickup ale jako niewtajemniczonemu w bullterieromanię, takie pogaduszki o odgryzionych palcach wydają sie nieco makabryczne :-/ :-? :shock: :shock: Dlatego ja mam swojego względnie bezpiecznego, a przy waszych pieszczotach, niewinnego jak niemowlaczek ;-) , bernardyna. Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Terriery typu byll to łagodne psy w stosunku do ludzi (są zadziorne w stosunku do innych psów). Napewno bez porównania łagodniejsze od psów obronnych wyspecjalizowanych na ludzi tj. owczarek niemiecki, doberman, rotweiler etc. Problem zaczyna się w momencie kiedy zajmujemy się psami po przejściach, przygarniętymi, ktore mają zwichrowaną psychikę, tutaj każdy pieś może być potencjalnie niebezpieczny, nawet pies św. Bernarda. A psy takie jak bulle z racji pewnego potencjału agresji ne pewno mogą być bardziej problematyczne w tym przypadku niż jamnik czy pudel. Abok@ , piękna bestia... już wiemy po co kupiłeś pickupa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Grudnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam właściciela tych potworów :twisted: dla mnie pieski są też potworami :mrgreen: strach wejść na posesje gdzie bytują :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Właśnie zmieniłem grill Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkubus Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 abok też mam bernardyna suczke 6latek juz ma :) wstawie jakąś fote jutro :) ps. jaber straszne to twoje monstrum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 I jeszcze jedna fota z dzisiejszej sesji zdjęciowej chłopaków :). Blazer VS Tahoe Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkubus Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 a nie masz moze zdjecia tego potwora przy jakims europejskim samochodzie ? heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mówisz i masz Się wie że mam :) Gdzieś też miałem przy smarcie ale nie mogę znaleźć. Honda Golf Nissan Terrano Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 maleństwo na 37 calach :mrgreen: monsterki coś lubią Honde :mrgreen: a oto moje maleństwo na 42 calach :mrgreen: , obecnie ma 37 calowe buty i wkładam silnik 5,7 hemi, tylko czasu brak na dłubanie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Uwielbiam takie pojazdy i takie zdjęcia :twisted: ... Już nie mogę się doczekać widoku mojego V10 z 8 calowym liftem i na 37" kapciach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkubus Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 to to robiy wrazenie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Rozmiar auta już mi nie starcza więc popracowałem nad klaksonem :) http://www.youtube.com/watch?v=GalQDIvGQK8 http://www.youtube.com/watch?v=j8oMPfbnRbA Już w niedługim czasie przypłynie supetyphon (leslie ) albo inny Nathan z właściwego pociągu czyli Amerykańskiego bo teraz to to tylko z naszego elektrowozu Smile ale i tak daje radę . Na żywo jeszcze lepszy efekt , a jak sie fajnie ludzi w mieście straszy:):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Grudnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 o madafaka :-P , z czego to jest zasilane i jak duży jest ten dzwonek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Fajna trąbka. Też myślę nad czymś takim, ale może poczekam aż mój Ramik urośnie... To chyba jest zasilane elektrycznie i składa się z trąbki i sprężarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Sprężarka to za mało musi być jeszcze zbiornik :). Oczywiście są też takie słabsze właśnie na sam kompresor ale one się do takiej pociągowej nie umywają . W tej chwili trąbę tą co mam zamontowaną wytargałem z naszego polskiego pociągu i pobiera 10L powietrza na sekundę :) i teraz jest zasilana z butli z dwutlenkiem węgla z reduktorem ciśnienia bo pracuje na około 130 psi a co2 ma 800 tak więc na miesiąc starcza mi 2,5 kg butla . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 nowy dzwoneczek kupiony Leslie Supertyphon tak gada i wygląda tu się panu lekko nigdzie nie zmieściła Smile Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ot i niedziela spędzona po chrześcijańsku :) http://www.youtube.com/watch?v=OTCYbfgJHGo i jeszcze jeden http://pl.youtube.com/watch?v=1mWpXaEM6_A Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi