Zorro2 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 czy możecie zarekomendować jakiś serwis w którym pracuje człowiek mający serce do samochodów. Szukam zawodowej usługi mechanicznej a nie serwisów które chciałby najchętniej coś sprzedać i wymienić żeby zarobić. Czy w warszawie i okolicach znajdę coś w temacie ? Cytuj
dejwitt Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 w warszawie Darecki, pod Warszawa HPG, w zorach Serwis Samochodow Amerykanksich :), jezeli twoje pytanie dalej aktualne to wyzej znajduje sie odpowiedz :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Zorro2 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Darecki nie robi Fordów :-( sprawdzę pozostałe dzięki [ Dodano: 2011-03-05, 04:19 ] opis HPG wygląda imponująco - zobaczymy jak w praktyce Cytuj
dejwitt Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 HPG to sa ludzie ktorych znam, z klubu FBODY KLUB POLSKA, pasjonaci samochodowi, i reczyc za nich nie bede glowa tak jak moglbym za Grzegorza z Żor bo jeszcze nie mialem okazji u nich zostawic auta bo mam Grzeska pod nosem, ale sporo moich znajomych z klubu z nimi wspolpracowalo i byli bardzo zadowolenie :), tak wiec próbuj :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
BartekF150KR Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 No mi bardzo pomógł serwis Mustang koło Puławskiej w drodze do Piaseczna. Cytuj
mojeski Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zorro2, Siemanko. I jak wrażenia w HPG? Bo szukam jakiegoś serwisu dla f150 w Wawie i okolicach i nie wiem do kogo się odważyć pojechać... Cytuj Ford F150 Lariat 5,4 Triton V8 2005 r.
Rekomendowane odpowiedzi