Misiek69 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Serdecznie witam wszystkich Pikapowców!!! Od kwietnia '08 jestem szczęśliwym posiadaczem Dodge'a Ram'a. Zawsze miałem słabośc do pickupów, ale dopiero teraz udało mi się zrealizować to mażenie. Podsumowując; NIE ŻAŁUJĘ!!!! Ja kochałem je zawsze a teraz rozkochałem w nim żonę, która powiedziała że teraz tylko RAM i nic więcej!!! Pozdrawiam Wszystkich!!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Grudnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam czarnego Ramika ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Seba, a skąd wiesz, że czarny? Przekopałem całe forum i nie znalazłem nic na ten temat :-/ Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witamy czarnego rama . Nie dość ,że czarnego to jeszcze z bardzo fajna srebrną pokrywa paki ;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No Panowie!!!!! Jestem wzruszony!!!! Wielkie dzięki za pamięć, dopiero teraz skojarzyłem Pitbulla :oops: . Jeszcze raz witam i czekam na spotkanko. Jak tylko "rozkminię" jak się zamieszcza fotki, to wrzucę zdjęcia i będzie coś widać :-) . Pozdrawiam Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 UUUPSS!!! Kolejna wtopa :oops: :oops: :oops: . Nie Pitbull, tylko Bullterier :oops: Chylę czoło, sorki. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkubus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 blisko hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No! Do jednego i drugiego strach podejść :-) Dlatego tak się sumituję :-D Pzdr Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zarówno pit jak i bullterrier to psy z natury przyjazne człowiekowi , co jest domeną psów bojowych a w tym terrierów typu bull :) . Trzeba powtórzyć spocik, ale tym razem w okolicznościach przyrody bardziej sprzyjającym pickupom 4x4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Seba, a skąd wiesz, że czarny? Przekopałem całe forum i nie znalazłem nic na ten temat :-/ bo spotkałem się w realu z Ramikiem i jego właścicielem ;-) P.S Patrz foty Spocik Dodge Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi