RegulaminRegulamin  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload  PORTAL

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: drug
2010-04-02, 19:03
Radio
Autor Wiadomość
Miki

Dołączył: 23 Cze 2009
Posty: 15
Wysłany: 2009-06-28, 21:24   Radio

Może tylko ja tak mam,a może tak jest z radiami w samochodach amerykańskich..Czy da się jakoś przestawić ustawienie radia,żeby nie przeskakiwało częstotliwości co 2.To znaczy,żeby np.dało się ustawić częstotliwość 91.00 Fm Problem polega na tym,że z 90.9 Fm przeskakuje od razu na 91.1 potem na 91.3 następnie 91.5 itd. Nie mogę przez to ustawić stacji o częstotliwości z liczbą parzystą po kropce...
 
     
tritrans 


Pomógł: 3 razy
Wiek: 43
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 323
Skąd: Opole
Wysłany: 2009-06-28, 21:41   

Cześć
Niestety tak ma radio i z tym sie nic nie da zrobic częstotliwości w stanach są tylko nieparzyste.
Pozdobno można dac radio do przestrojenia i wtedy dział normalnie ale nie wiem gdzie i ile to kosztuje.
Jeśli ktos zna takie dane moze sie podzieli a wtedy i ja skorzystam o ile sie to będzie połacało
Pozdrawiam
Krzysiek
 
 
     
Miki

Dołączył: 23 Cze 2009
Posty: 15
Wysłany: 2009-06-30, 19:50   

Szkoda :-(
Dzięki ;-)
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-07-02, 10:32   

witam
niestety na pewno się nie da :!: :cry:

jedne co to wymiana na inne radio
świetnie pasuje jakaś dobra stacja multi - można np podpiąć kamerę cofania

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
Ostatnio zmieniony przez Sebastian O. 2009-07-22, 20:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Sebastian O. 
Administrator
ONLY IN 4x4


Pomógł: 39 razy
Wiek: 40
Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 2621
Skąd: okolice Łodzi
Wysłany: 2009-07-22, 20:34   

Kacper pochwal się , ile dałeś gdzie robiłeś i co to za multi stacja?
 
 
     
bodano 
Ram 5.7 4x4 2006


Pomógł: 11 razy
Wiek: 38
Dołączył: 31 Sie 2008
Posty: 788
Skąd: Warszawa - Piaseczno
Wysłany: 2009-09-02, 23:32   

Znalazłem oto takie urzdzenie o nazwie REC LOCKPICK

http://www.coastaletech.com/REC_LOCKPICK.htm

http://images.google.pl/i...CNcv__QaltoTjCw

Jeszcze troche info:
http://www.mobilevideo4le..._Code=LPRECNAV]

Filmik pokazuje mozliwosci urzadzenia :-)

http://www.youtube.com/watch?v=x0BI2RRot84


Z tego co wyczytałem i zobaczyłem to mozna podłaczyc ipoda,tel lub zewnetrzny odtwazacz dvd.Mozna by to wykorzystac np.przerzucajac włączony film,czy włączona nawigacje z koma na wyswietlacz navi.
_________________
Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
http://www.youtube.com/wa...feature=mh_lolz
 
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-09-16, 16:07   

ja znowu mam oryginalną ramkę zupełnie nową do Rama 2008 z miejscem 2din
np na stację multimedialną czy navi
zdjęcia wkrótce
_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-10-27, 14:20   

Ramka do sprzedania
jak ktoś potrzebuje to zapraszam
pozdrawiam
_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
jarek10 


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Sie 2008
Posty: 156
Skąd: małopolska
Wysłany: 2009-10-27, 14:40   

kacpero napisał/a:
ja znowu mam oryginalną ramkę zupełnie nową do Rama 2008 z miejscem 2din
np na stację multimedialną czy navi
zdjęcia wkrótce


w jakim kolorze ?
Srebrny, carbon czy też pseudo drewno

jak pseudo drewno - to byłbym zainteresowany :-)

Zapodaj jakieś foto......

pzdr.Jarek
_________________
Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-10-27, 14:42   

podam linka

niestety- pseudo srebrna :-D

http://www.allegro.pl/ite...nal_mopara.html
_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-10-27, 14:44   

ale za to pochwalę się że deske mam już skończoną
kilka tyg czekania na ramki , ale ładnie wyszło
a całość już jakoś wygląda

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
Seba78
DRam 2500 QC 6.7 C


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 409
Wysłany: 2009-10-27, 15:09   

Ja u siebie też chyba wyrzuce oryginał. Początkowo auto miało być takie jak z fabryki, ale teraz po roku użytkowania zaczyna mnie to radio wkurzać.

Kacpero jaka to stacja i czym wypełniłeś lukę przy montażu tej stacji?
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-10-27, 15:28   

stacja to Alpinowska 505
idealnie współpracuje z prockiem, możliwość pełnej regulacji z poziomu radia (dodatkowo kamera cofania, podłączenie do iPoda, obsługa dodatkowych monitorów,oraz obsługiwany nowy model modułu Bluetootha !)

ramka była specjalnie dorabiana :lol: (rzeżba :-( )

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
kacpero 


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 153
Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2009-10-27, 15:31   

Ten oryginał przyszedł niedawno, także nie chce już zmieniać i zostawią tą :-D


ale dla kogoś kto mysli o navi - polecam
nie chciałbym żeby ktoś zainstalował np w ten sposób :

Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany.

_________________
życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym...
 
 
     
Seba78
DRam 2500 QC 6.7 C


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 409
Wysłany: 2009-10-27, 15:49   

Ja myślę o jakimś KENWOODzie. Oglądałem kilka modeli. Podobają mi się. I mają nawi Garmina.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group